Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális, erkölcsös csajok ~26 év alatt?
Szinte lehetetlennek tűnik olyan lányt találni, aki nem a pénzre hajt, aki a párkapcsolatot még tényleg komolyan veszi és tényleg két emberre vonatkoztatja. Nem tini-drámát akar játszani ("őt szeretem, de közben mással kufircolok"). Ha valakivel randizik, aki komolyabban érdekli akkor nem találkozgat közben másokkal, főleg nem fekszik össze mindenkivel. Aki szintén úgy gondolja, hogy a párkapcsolatoknak egymás utánisága a normális, nem pedig a párhuzamosan több sráccal való flörtölés. Az meg hogy ezek mellett szép is legyen (ami ugye relatív) egyenesen elképzelhetetlennek tűnik.
Elég pocsék időket élek, és egyre inkább kiábrándulok a nőkből. Mintha én lennék túl erkölcsös a mai világban, 26 éves férfi létemre. Én valahogy nem tudok átsiklani, meg elfogadni a fent említett dolgokat. Ez így normális vagy tényleg nekem kéne papnak menni?
Nem itt akarok párt keresni talán csak megnyugtatásra várok. De gőzöm sincs van-e még egyáltalán ilyen és ha igen, merre kéne keresni?
2-nek van igaza
De a pasik 90%-a ki után megy? A pénzéhes l****után aki ugy pózol a fbon hogy a hideg is kiráz a kacsa fejétől, szolis pushupos agyonsminkelt hosszú hajú pláza **** És nem irigykedek mer sminkkel jó hajjal pi***s ruhába én is tudnék ugy kinézni de nekem nem ez a stílusom.
És utána a pasik szája sír mer csak a pénzt érdekli, félredug, átvágja, kihasználja! Mert talán nem egy ilyen l**** kéne az időt pazarolni aki csak a pénzt viszi, de még ha nem is dolgozik egy nyamvadt levest SE tud csinálni otthon..ja de tud..zacskós levest.
Mi is fel tudnánk sorolni hogy a mai huszonéves pasik jellemvonásait de inkább hagyjuk! Mer TI se vagytok különbek ahogy a csajok se!!! Tisztelek a kivételnek.
A mai generáció egyre es egyre rosszabb, egyre ritkább az olyan ember akivel érdemes leállni.
Én is ilyen vagyok speciel, de még nem is volt barátom soha. Pont azért, mert nem fekszem össze bárkivel, és a külsőm miatt - mivel adok magamra, visszafogottabban, de sminkelek, nem kirívóan és közönségesen, de feltűnőbben, csinosabban öltözködöm, stb. - így beskatulyáznak a srácok gondolom engem is abba a kategóriába, ahova nem tartozom, és olyanok próbálkoznak elsősorban, akiktől én köszönöm, de semmit nem kérek: nincs szükségem a "műmájer", "menő" és önelégült pasikra meg arra, hogy egy testnek és egy lyuknak tekintsenek. Plusz, sokan meg azt hiszik, hogy már úgyis van párom, ezért nem is próbálkoznak...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!