Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 as férfiak. Ti hogy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as férfiak. Ti hogy vagytok, vagy hogyan tudtok boldogok lenni, hogy közben sikertelenek vagytok a nőknél szinte teljesen? Próbálom megtalálni az élet apró örömeit, de úgy kell, hogy kiitatom a nőket (ha leszólítok egyet, tuti a kudarc).

Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 11:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Valamit kifelejtettél: legyen legalább 20 cm hosszú farka.:/

Acélszív:

Lehet, hogy tényleg nem tett meg mindent.

Én is szívesen változtatnék, de minek? Hasonlóan a kérdezőhöz 30 éves vagyok. Már kifutottam az időből. Tapasztalatom nincs.

2017. júl. 26. 13:32
 12/32 A kérdező kommentje:
Mindig csak a férfiak változzanak? Nőknek nem kell? Valahogy azt vettem észre, hogy egy kapcsolatba egy férfinak mindent bele kell tennie, a nőnek meg csak azt, ami van ott neki a ....na mindegy. Rég rossz, ha ez mindig így működik. Ja, 176 cm vagyok, 82 km, tömör acélember. Szinte csak izom. Mielőtt valaki erre fogná. Van nyárra 12 pólóm, mindegyik 4-5 ezer ft-os, 7 nadrágom, mindegyik 6-7 ezer ft-os, rövidnadrágok, kb 20 pár sportcipő (abból 10 nike, bugattik, merrel, 30+ ezresek). Mindegyik jól áll rajtam, sportosabb típus vagyok, de elegáns viselethez is vannak ruháim bőven. Műveletlen sem vagyok, sokat tanultam. Egyszerűen nem olyan az arcom, amit a mai nők preferálnak. Viselhetsz te bármilyen napszemüveget, bármilyen borostát, hajat, akkor sem változik. Pedig nem vagyok gnóm. Csak nem az a trendi vagy cukifiús, vagy hideg északas arc, vagy ,,meleg,, olasz csődörös.
2017. júl. 26. 13:56
 13/32 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet, kérdező.

Kapcsolat szempontjából sokkal jobb lenne nőnek lenni. Csak válogatni kéne a jelentkezőkből.:/

2017. júl. 26. 14:02
 14/32 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Mikor azt mondják az emberek sokan 30 évesen meghalnak de csak később temetik el őket, nem hittem el. Ezek szerint vannak akikre ez tényleg igaz.

Nem kötelező ilyen korán meghalni. Illetve fel is lehet támadni. Lehet, hogy a változás nem lesz kényelmes és esetleg fáj is, de megoldható.

2017. júl. 26. 15:42
 15/32 anonim ***** válasza:

Ugyan csak 28 vagyok de eleve nem foglalkozom kapcsolatokkal.

A boldogsághoz meg.

"A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság."

Buddha

Lefordítva totál szubjektív h kinek mi az.

A nők ebből csak 1 dolog. Meg minek foglalkozzak olyannal ami számomra nem is hiányzik ?

Örüljenek legalább az ugye nevezett férfitömblelet én nem szaporítom.

2017. júl. 26. 16:32
 16/32 anonim ***** válasza:

Én úgy tudok boldog lenni, hogy abbahagytam az egész párkapcsolati cirkuszt, mert semmi értelmét nem láttam. Belefektettem rengeteg pénzt, időt, energiát, és csak veszteséget kaptam vissza. Idővel az értelmesebb férfiakban felködlik a "mi a fsz értelme van az egésznek" kérdés, és hagyja a párkapcsolatokat a 3,14csába.

Egyedül is lehet maximálisan boldog az ember, nekem is sikerül annak lennem. Szabad vagyok, nem tartozok felelősséggel senki iránt, nem kell senkihez alkalmazkodnom, a pénzem csak az enyém, és arra költök belőle, amire csak akarok. Nem sokkal jobb egy minőségi magány, mint egy fos kapcsolat? Hát de.

2017. júl. 26. 22:06
 17/32 acelsziv ***** válasza:

Kérdező: Az önjellemzésed gyakorlatilag illik az asztali PC -mre is. Kívül acél, belül nagy lexikális tudás. Személyiség: 0

Szánalmasan felszínes vagy. Csak a külsőség. És persze te hibátlan vagy, mindenki változzon és alkalmazkodjon hozzád, Bádogember. Tudod az változzon, aki változást akar, mert ha nem változol de eközben változást akarsz az aszt jelenti, hogy elment az eszed. Ugyanez érvényes minden férfira -és nőre is.

De komolyan ha valaki megkérdezi, hogyan lehet megideologizálni, hogy jó hogy lúzer vagyok ide fogom küldeni. Mert itt már olvastam millió kifogást, nyafogást és hamis ideológiát. De hogy változni a cél érdekében... Na neee. Azt már nem. Elismerni, hogy bennem van a hiba. Az kizárt. Hibáztatni az egész világot. Ez az. Ezt a legkönnyebb.

2017. júl. 27. 10:25
 18/32 anonim ***** válasza:

#17 rajtuk kívül álló okok miatt ekézni a férfiakat az áldozathibáztatás legundorítóbb formája. Gratulálok neked a felfogásodhoz, nem lógsz ki a sorból.

Ilyenkor látni kitűnően, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.

2017. júl. 27. 21:08
 19/32 acelsziv ***** válasza:

18: Valóban az elmebaj az. Az olyanoknál mint te meg a haverjaid. Ugyan meséld már el, miféle kívülálló okok vannak itt. A hozzáállásodat, a viselkedésedet és a személyiségedet magad kreálod. A problémáidat szintén magad kreálod. Csak egyszerűbb másra kenni a dolgot mert úgy lehet hüppögni és sajnáltatni magad. Ez bizony egyszerűbb, mint megfogni a lapátnyelet és tenni azért hogy mindez változzon.

De hát az utóbbi a magadfajta gyenge jellemek számára soha nem lesz opció. Kipróbáltál 1000 dolgot és nem használt? És akkor mi van? Edison 18000 kísérlet után találta meg az izzószál anyagát. Feladni annyi, mint beismerni, hogy kudarcot vallottál. És innentől már kevesebb vagy, mint voltál.

2017. júl. 27. 21:39
 20/32 anonim ***** válasza:

Na már kezded is a személyeskedést. Nagyon jó. Legalább nem lógsz ki a sorból.

" Ugyan meséld már el, miféle kívülálló okok vannak itt. A hozzáállásodat, a viselkedésedet és a személyiségedet magad kreálod. "

Olyanokra gondolok, mint például a genetika, az anyagi helyzet. Ezek egyike sem az adott pasas saját szuverén döntése volt, de annyi eszetek nincs, hogy ezt felfogjátok, egyszerűbb ezért is őket okolni, mert segíteni, aaaazt egyikőtök se. De még arra se vagytok hajlandóak, hogy belássátok, igazuk van. Az áldozathibáztatás könnyebb, és különben is trendi dolog.

Gondolom az olyan jellegű kérdések fejlécét elolvasni luxus, de minek is, úgyis csak azért nyitod meg őket hogy mocskolódhass egy jóízűt, mert túlteng benned a jó magyar mentalitás, üssük azt aki a földön fekszik. Mint ahogy arról is elegánsan elfeledkeztek, hogy MINDIG a nő választ, tehát a választás felelőssége 100%-ban az övé. Ha ő nemakarja, nem lesz semmi. A döntéésért szerinted ki a jó fene felel akkor? Az Érmelléki Kuglófember?

Nálam mellesleg alaposan mellélőttél, ezekből én rég nem csinálok problémát, ugyanis már jó ideje leálltam a párkeresési cirkusszal, mert egy deficites fölösleges baromság.

" Kipróbáltál 1000 dolgot és nem használt? És akkor mi van? Edison 18000 kísérlet után találta meg az izzószál anyagát."

Ó igen, a híres Nagy Számok Törvénye. Most őszintén, ez az egyetlen érved?

Azzal már ugye nem esik jól szembesülnöd, hogy a legtöbb férfinak se ennyi ideje, pénze és erőforrása nincs, hogy több százszor árnyékra vetődjön. Mire meg is találná a végén "Az Igazit", addigra már úgy lesz vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.

A kiváló ötleted kb. ugyanaz, mintha a szegényeknek ugatnál be: "Mit siránkoztok? Eredjetek lottózni oszt nyerjétek meg a dzsekkpotot!" Bomba ötleteid vannak, de komolyan, jú ár ö fákin dzsíniösz.

És még szerencsétlen Balázskát ekézik itt, hogy ő milyen idióta...

2017. júl. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!