Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as férfiak. Ti hogy vagytok, vagy hogyan tudtok boldogok lenni, hogy közben sikertelenek vagytok a nőknél szinte teljesen? Próbálom megtalálni az élet apró örömeit, de úgy kell, hogy kiitatom a nőket (ha leszólítok egyet, tuti a kudarc).
Én könnyen. Néha elszomorodom, de ilyenkor mindig arra gondolok, amit egy kapcsolattal kapnék:
- állandó rettegést, hogy mikor léple a nőm egy jobbal
- megfelelési kényszert (nem lehetek önmagam, hanem magabiztos szuper-mega alfahím 0-24-ig)
Köszönöm, nem kérek ezekből.
1: Na ezért nem lesz neked soha senkid. Egy normális kapcsolatban nem kell attól rettegni, hogy mikor hagy el téged.
Sőt. Nem is kell megjátszani magad. Ugyanis, ha normális nőt fogsz ki az szeretni fog téged minden gyengeségeddel együtt önmagadért.
Ugyanis, ha normális nőt fogsz ki az szeretni fog téged minden gyengeségeddel együtt önmagadért.
Ez az 1000 ből 1 nő. De mennyi az esély, hogy te megtalálod azt? Nem sok. Én már annyit csalódtam és annyi elutasítás ért (aki nekem tetszik, annak én sosem), hogy nem hiszek az igaziban.
8: Ha mindent megtett volna, akkor most egy boldog, önbizalommal teli ember lenne egészséges párkapcsolatban és nem itt nyafogna.
20 évesen nekem se volt csajom, csak én nem rinyáltam, hanem tettem érte, hogy ez változzon. Növeltem az önbizalmamat és fejlesztettem magam. Mert egy problémát nem lehet azon a szinten megoldani ahol létrehoztad. Most 35 évesen 14. éve élek együtt a gyönyörű feleségemmel.
Ne rinyàlj hanem vàlj olyan férfivà akiért bomlanak a nõk.
-Menj edzeni vedd komolyan,izmos testért ida vannak.
-Egzisztenciàd milyen?Szerezz piacképes szakmàt,legyen célod,dolgozz keményen.
-Frissítsd ruhatàradat
-Tanulj meg 2 nyelven legalàbb
-Fejleszd személyiségedet,soft skilleket,tud a bugyit ledumàlni.
-Szexuàlis intelligenciàd is fejleszd.
-Szerezz élményeket az életben
-Legyél igényes.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!