Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogyan térítitek jobb belátásra, vagy megfelelő gondolkodásra azt a nőt, akit leszólítotok (nincs senkije), de nem akar veletek ismerkedni? Mik azok a trükkök, hogy eljöjjön veletek meginni valamit, ha nem akar kötélnek állni az adott nő?
"Ahányan vertek már át engem és hazudoztak, csaltak meg, jogosan mondom, hogy a nőknek nincs önálló véleményük semmiről (vagy ha igen, az valóságtól elrugaszkodott)."
Nem lehet hogy te csinálsz valamit rosszul, és ezért történnek meg ezek a dolgok újra és újra? De ha nem is, nem úgy lenne a legésszerűbb, hogy azt nézed, hogy mi a fenét csinálhatnál még jobban, vagy másképp ahhoz, hogy ne történjen meg ez a dolog újra? Nem, te bedugod a fejed a homokba, és közbe mutogatsz a másikra. Ami egyébként nem előrefelé fog mozgatni téged, hanem le egy végtelen lejtőn lefelé.
2 év..xd Én 21 éve vagyok "egyedül". Vagy 5 csajról tudok aki közvetve(másokon keresztül) vagy közvetlenül szerelmet vallott nekem úgy hogy bármiféle erőfeszítést csináltam volna, és még mennyi küldözgette a jeleket... Mégis megvagyok egyedül, közben persze tisztelem a lányokat, nem használom ki őket egyáltalán.(hetero vagyok mielőtt valaki félreérti) Egyáltalán nem volt szükségem rájuk ahhoz, hogy jól érezzem magam. És lehet hogy pont ez az ami tetszett nekik.
Kapcsolatfüggőség az már egy másfajta betegség vagy inkább függőség kérdező. Mert te nem azt a személyt keresed akit boldoggá tehetnél, hanem az érzést szeretnéd érezni.
Ha nem megy a nőkkel és mi olyan rosszak vagyunk, próbálkozz a saját nemednél. Ilyen stílussal nem csodálom h nem kellesz a kutyának se...
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!