Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő barátzónába tett, de most mégis akar tőlem valamit, csak szívat vagy nincs jobb szamár is jó esete áll fen?
kb, egy éve megismerkedtem egy netes társkeresőről egy nővel. A csaj az igazi természetes szépség, randin meg sem mertem mukkanni, egyébként is eléggé introvertált, félénk pasi vagyok. Előre tudtam, hogy egy ilyen nő biztos nem akar tőlem semmit, jól is éreztem, mert azonnal barátzónába tett, így megmaradtunk barátok, mivel az összhang megvolt. Sokszor beszéltünk facen, találkoztunk, beszélgettünk, neki voltak pasijai, de csak rövid kapcsolatok voltak ezek.
Tegnap összefutottunk és nagyon jól éreztük magunkat, nagyon sokat nevettünk hülyéskedtünk. A találkozó vége felé így rám nézett elmosolyodott és adott egy szájra puszit és azt mondta tök jó fej pasi vagyok és ha gondolom többet találkozhatnánk.
Ezt nem tudom hova tenni, hogy most akkor mi van, mit csináljak, per pill biztos troll az egész, ugyanis jóval szebb csinosabb nő mint én pasiban.
Nekem egy komoly ellentmondás szúrt szemet:
"Introvertált, félénk pasi vagyok." vs. "Nagyon sokat nevettünk, hülyéskedtünk." Ráadásul tök jó fejnek tart a lány.
Te szimplán önbizalomhiányos vagy, ennyi az egész, egy jó nő meg felfedezte az értékeidet, amikkel nem vagy tisztában. Lehet, hogy már sok barommal találkozott, és értékelte, hogy te normálisan viszonyultál hozzá. A szép nők szívének meghódításához sokszor pusztán ennyi is elég. Nem tűnik a dolog szívatásnak semmiképpen, nyugodtan kezdhetsz reménykedni.
Kedves 5-ös, áruld már el kérlek, hogy itt hol a komoly ellentmondás, mert akárhogy keresem, nem találom.
Azt introvertált ember nem nevethet sokat, vagy nem tarthatják jó fejnek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!