Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar semmit, mégis mi a f. at bámul?
Van egy férfi,akit megismertem. Nekem ő tökre bejött,úgy vettem észre ,hogy én is neki,de megbeszéltük,hogy bejelölöm facen ,de nem igazolt vissza. Azóta én nem szóltam hozzá,átnéztem rajta. Mégis bámul,mint egy idióta,nyomorék!!
Bocsi a csúnya szavakért csak nagyon haragszom rá ,és gyülölöm.
Mi a tökömet néz ,akkor mégis?
Had nézzen. Azért van az a két bogyo a fején.
n25
Azért gyűlölöd mert nem igazolt vissza?
Ez azért kissé túlzás...
Egyébként lehet, hogy van párja és nem akar balhét, vagy simán nem hasonlítasz a facebook profilképedre és ezt nézi, hogy te vagy-e. :D
Vagy rájött, hogy őrült vagy és fél, hogy mikor támadsz rá egy késsel, csak mert nem jelölt vissza.
4. vagyok.
Hát látom. :(
Miben nyilvánul meg, hogy nem lehet veled szórakozni, lepontozod tán a másikat? :D
Az biztos, hogy nem vagy az a tipikus nő, a megnyilvánulásaid alapján.
Lehet csak a barátait vagy azokat jelöli vissza, akiket jobban ismer, de ettől függetlenül tetszel neki.
Komolyan azért gyűlölsz valakit, mert nem jelölt vissza facebookon? Hány éves vagy? Keresd meg és kérdezd meg miért nem jelölt vissza vagy mit szeretne.
6 én nem pontozok le senkit ,nem érdekel ilyen baromság. De ,ha nem tudsz normális választ adni ,csak kötekedni ,el lehet innen menni
Amúgy nincs senkije ,elvált,és alkalmiaji vannak. Én nem fogok utána rohangálni,ha ő le se tojja a fejem. Nem futok senki után. De akkor ne is bámuljon.
Mikor jelölted be? Lehet, hogy azóta még nem is volt a Face-n.
Nem mindenki éli ott az életét!
Én pl. egy hónapja nem mentem fel oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!