Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nők miér tekintik még társkeresésben is elnyomott félnek a férfiakat?
Megnézegettem pár feminista oldalt, hát olyanokat olvastam, hogy meglepődtem.
A keményebb feminsiták azt mondják már férfi sem kell, kasztrálni kéne őket, és megszűnne minden probléma.
Mikor ezt olvastam, nem akartam elhinni, hogy az az aranyos női nem, ami pár évtizede még volt, akik alig várták, hogy valaki elhívja őket sétálni, vagy beszélgetni, most meg a férfiakat akarják szelektálni?
Hogy is van ez?
Randiztam ilyen csajokkal is.
Amúgy eléggé jóképű és sportos pasi vagyok, könnyen ismerkedem.
Még volt ilyen feminista barátnőm is, de sajnos 2 hónap után megváltam tőle, mert egész nap csak azt mondta, hogy a férfiak így meg úgy, a nőknek kéne minden jog.
Az elején még izgalmas volt, de mikor láttam, hogy ez tényleg komolyan gondolja, akkor dobtam.
És hírtelen a kőkemény feminista nő, sírni ríni kezdett hogy fogadjam vissza, és megváltozik.
Aki szimpatizál a feminizmussal, az tudna ezekre válaszolni?
#17 - csak valahogy mindig azok a femináci nők sírnak a leghangosabban, amiért kevés nő dolgozok tudományos-technikai, infó és matek területen, aki maguk sem ezekre a szakokra jelentkeztek, hanem gender-mozgásterápia-elnyomástan szakra :D
Az igaz, hogy akadnak begyöpösödött agyú munkaadók, akik azért nem vesznek fel valakit programozónak, mert nő, de a diszkrimináció oda-vissza létezik. Ha felütünk egy hirdetőújságot, egymás után sorjáznak a "fiatal, pályakezdő adminisztrátor HÖLGYET keresünk", a "lakás kiadó, csak egyetemista LÁNYOK számára", meg a többi.
Kedves kérdező egyszerű a válasz.
A legtöbb nő a kis álomvilágában él ahol ő a legszebb,intelligensebb bla bla.A nők része egy része 99.99% olyan nagyra van magával hogy fantasztikus holott buták csúnyák és kifejezetten rosszindulatúak.Feminizmus lényegében hatalomról szol semmi másról a sok férfi meg nyalja a talpukat.Mikor te dobtad ő szegény lány felébred az álomvilágából hogy nem ő a világ közepe.Ennyi
HR-esekkel? Hát ők biztos tudják, hiszen a HR-esek 90%-a nő. (mellesleg szinte mind feltűnően dekoratív, ami valahogy fura, férfi HR-es az olyan mint az óvóbácsi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!