Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminista nők miér tekintik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista nők miér tekintik még társkeresésben is elnyomott félnek a férfiakat?

Figyelt kérdés

Megnézegettem pár feminista oldalt, hát olyanokat olvastam, hogy meglepődtem.

A keményebb feminsiták azt mondják már férfi sem kell, kasztrálni kéne őket, és megszűnne minden probléma.

Mikor ezt olvastam, nem akartam elhinni, hogy az az aranyos női nem, ami pár évtizede még volt, akik alig várták, hogy valaki elhívja őket sétálni, vagy beszélgetni, most meg a férfiakat akarják szelektálni?

Hogy is van ez?

Randiztam ilyen csajokkal is.

Amúgy eléggé jóképű és sportos pasi vagyok, könnyen ismerkedem.

Még volt ilyen feminista barátnőm is, de sajnos 2 hónap után megváltam tőle, mert egész nap csak azt mondta, hogy a férfiak így meg úgy, a nőknek kéne minden jog.

Az elején még izgalmas volt, de mikor láttam, hogy ez tényleg komolyan gondolja, akkor dobtam.

És hírtelen a kőkemény feminista nő, sírni ríni kezdett hogy fogadjam vissza, és megváltozik.

Aki szimpatizál a feminizmussal, az tudna ezekre válaszolni?

#feminiszmusújkoriszárnyalása
2017. júl. 20. 16:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%
"#17, ma már teljesen koedukáltak az egyetemek, egyetlen lánynak sincs megtiltva, hogy programátornak tanuljon. Sőt, továbbmegyek, az sincs megtiltva nekik, hogy otthon autodidakta módon összehozzanak önerőből programokat. " - Olvasd már el még egyszer, amit írtam, TANULTAM, és folyamatosan TANULOK, érdekel és jó érzékem van hozzá, jelentkezésnél mégis visszadobnak. Nem várhatom a sült galambot, hogy majd jön egy csoda és felvesznek a szakmába, mert a számlák nem fizetik ki magukat, ezért hiába diplomáztam le, hiába tanulok folyamatosan, el kellett vállalnom mást, ahova felvesznek dolgozni, mert kell a pénz. Évekkel a diplomám után volt egy cég, akik láttak bennem lehetőséget szakmai téren is, de ők csak másodállásban hajlandók a tudásomért fizetni valamennyit. Nem többszázezret, nem sokat, de úgy vagyok vele, ez is pénz, és referencia.
2017. júl. 21. 07:08
 22/28 anonim ***** válasza:
23%

#17 - csak valahogy mindig azok a femináci nők sírnak a leghangosabban, amiért kevés nő dolgozok tudományos-technikai, infó és matek területen, aki maguk sem ezekre a szakokra jelentkeztek, hanem gender-mozgásterápia-elnyomástan szakra :D

Az igaz, hogy akadnak begyöpösödött agyú munkaadók, akik azért nem vesznek fel valakit programozónak, mert nő, de a diszkrimináció oda-vissza létezik. Ha felütünk egy hirdetőújságot, egymás után sorjáznak a "fiatal, pályakezdő adminisztrátor HÖLGYET keresünk", a "lakás kiadó, csak egyetemista LÁNYOK számára", meg a többi.

2017. júl. 21. 08:41
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Te a kérdésben a feministákat szólítottad meg, kit érdekelnek a feminácik? Aki értelmes, az tudja, hogy ha egy szakon férfi többlet van,akkor a szakmában is az lesz, ha nőtöbblet, akkor ott meg az. Persze vannak szakmák ahol tökmindegy milyen nemű végzi el, mint a programozó, de vannak ahol jó lenne a nemi szerepeket megbolygatni. Jó lenne több férfi pedagógus, mert sok gyermek életéből hiányzik az apa modell, és sok fiú akit egyedül nevel az anyja, nem fogad szót se a mamának se a tanárnéniknek, kellene oda pár határozott férfi kolléga. A parlamentbe meg több nő kellene, mert a nők érdekeit külön nem képviseli érintett személy. Van ahol meg helyes a nemek aránya pl az építőiparban nem igazán kellenek nők, max mérnöknek, mert fizikailag nem elég erősek. Ezt feministaként is belátom. A feminácikat hagyjuk már a fenébe, kit érdekel, miért sírnak? Mint írtam, ugyanolyan sérültek mint a férfiak vélt vagy valós sérelmei miatt itt köpködő nőgyűlölők. Egyik csoporttal sem kell foglalkozni.
2017. júl. 21. 09:59
 24/28 anonim ***** válasza:
31%
24. Ez azért nem teljesen így működik, hogy legyen több nő egy adott szakmában csak azért, mert most kevés van. Érteni, kell hozzá, sok esetben nincs meg az ehhez szükséges szakértelem a nőkben, így nem tudnák megfelelően ellátni az adott munkakört. Persze az esély meg van rá, hogy bizonyítsanak és ha megüti az adott szintet, akkor azt mondom miért ne dolgozhatnának akár az építőiparban.
2017. júl. 21. 12:33
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
A munkaadók fejében nagyon rendet kellene rakni.
2017. júl. 21. 18:43
 26/28 anonim válasza:
46%

Kedves kérdező egyszerű a válasz.

A legtöbb nő a kis álomvilágában él ahol ő a legszebb,intelligensebb bla bla.A nők része egy része 99.99% olyan nagyra van magával hogy fantasztikus holott buták csúnyák és kifejezetten rosszindulatúak.Feminizmus lényegében hatalomról szol semmi másról a sok férfi meg nyalja a talpukat.Mikor te dobtad ő szegény lány felébred az álomvilágából hogy nem ő a világ közepe.Ennyi

2017. júl. 23. 13:04
 27/28 anonim ***** válasza:
23%

HR-esekkel? Hát ők biztos tudják, hiszen a HR-esek 90%-a nő. (mellesleg szinte mind feltűnően dekoratív, ami valahogy fura, férfi HR-es az olyan mint az óvóbácsi...)

2017. júl. 23. 16:14
 28/28 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló, köszi. Ezt szó szerint megtanulom, és ha valaki ezzel jön, ezt fogom neki mondani.
2019. ápr. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!