Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Látott már valaki nagy csodát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott már valaki nagy csodát a társkeresésben? Vagy ismer valaki kivételt?

Figyelt kérdés

Most hogy így végig vettem az ismerőseimet, hogy kinek milyen kapcsolatai voltak és kikkel, most döbbenek rá, hogy túl nagy csodák nincsenek. Tehát nem látok olyat, hogy valaki összejött volna egy nála értékben sokkal eltérőbb egyénnel. Olyan rengeteg van, hogy a korkülönbség hatalmas, tehát ilyen 10-20 évvel idősebb a férfi, de annak meg is van az oka. Ilyenkor vagy egzisztenciában, vagy családalapítási hajlandóságban, vagy társadalmi státuszban, elismertségben értékesebb mint a nő és a nővel egykorú férfiak. Ezért illenek össze, mert így kiegyenlítődik az, hogy a nő fiatalabb és csinosabb, a férfi meg értékesebb rangban.

De olyat még sosem láttam, hogy egy csaj egy nála értéktelenebb, lúzerebb pasival jött össze. Ismerek lúzert akinek végül nője lett, de az a nő az csúnya is volt rendesen, tehát meg kellett kötni azt a kompromisszumot.

Ti ismertek "csodát" a társkeresésben? Láttatok már jó csajt jóval nyomibb pasival összejönni?

2017. jún. 12. 01:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Egyedül itt gyakorin regélnek ilyen csodákról, de amúgy én sem láttam még.
2017. jún. 12. 01:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy mondod. Valahol kiegyenlítődnek a szálak.

Mindenki a saját portáján keresgél. A saját köreiben ismerkedik. Barátot sem választunk csak úgy akárkit...

A jó párkapcsolatban pedig a felek egymás csaknem legjobb barátaivá válnak. Épp ezért egy jó egzisztenciájú nő mellé nem elég egy szép pasi, mert ott hamar gondok lesznek. Fordítva ez már kevésbé igaz, mert egy férfi egész másra vágyik akár barát címszó alatt is egy nőtől...

2017. jún. 12. 01:21
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
Én sem láttam még ilyet. Gyk-n viszont elég sok válaszoló ír mesebeli kapcsolatokról.
2017. jún. 12. 02:02
 4/15 anonim ***** válasza:
44%

Nem. Abszolut, en sem.

De az embernek jo onimseronek kell lennie.

En is azt hittem h en csunya es buta vagyok. Egy csoro faluban fogok megrohadni, valami megbizhatatlan falu bikaja mellett, mint anyam.

Aztan elmult a tinikor es belattam hogy ertekes vagyok, es pozitivan kulonleges. Egy helyes, okos lany, aki imad elni, es tanulni. Minden megvaltozott azota.

Tudom hogy ez igy nagyon sztereotipikis es valahol semmit mondo- de egy nagyon helyes fiu a volegenyem ma mar. Sportolo, gazdag, egyetemista. Szellemileg es lelkileg es testileg is teljes tars. Budapest masodik leggazdagabb keruleteben elunk. En is egyetemet tudtam vegezni, es meg kovetkezo diplomam is lesz. Mindezt csaladi hattertamogatas nelkul.

Pedig...egy kis szabolcsi falubol indultam, ahol meg telen teli kabatra se futotta nekem. Se kajara igazan.

Ugyhogy. Soha nem szabadagad alabecsulni es leallni egy olyan emberrel akivel nem total boldog vagy, csak azt hiszed jobbat nem erdemelsz.

22L

2017. jún. 12. 05:42
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagy különbségek csak ideig-óráig működnek.

Vagy valamilyen kényszerhelyzet miatt, de akkor meg monhatjuk, h a kényszerhelyzet okozza a kompromisszumot, tehát jobban megnézve ez sem "csoda".

2017. jún. 12. 05:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, amikor még társkeresőztem évekkel ezelőtt, nekem majdnem az összes ismerkedés átalakult haversággá, barátsággá már az első találka után. Egyetlen kapcsolatom volt nagyjából 17 évesen, ami kimerült egy kb 3 hónapos járásban, de ott sem kimondottan társkeresőn ismerkedtünk meg, hanem inkább mondjuk úgy, hogy netes felületen.

Mondjuk már nem tartom egyikükkel sem a kapcsolatot.

Biztos van olyan, aki társkeresőn megtalálja a párját, de nem gyakori szerintem.

35N

2017. jún. 12. 06:33
 7/15 anonim ***** válasza:
4 es 22 évesen követlező diploma egyetemen érdekes.
2017. jún. 12. 07:17
 8/15 anonim ***** válasza:

Lattam, igen de valoban keveset. Mondjuk engem sose zavart, hogy milyen parocskak setalnak az utcan.

Azert mert nekem szemely szerint az a no/ferfi csunya, a masiknak lehet, hogy maga a tokely.

2017. jún. 12. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves irigykedo: miert lenne erdekes? Most vegeztem a 4 eves egyetemen, csuszas, C vizsha nelkul. 1-2 ev mulva miert ne mehetnek ujra egyetemre? Kerlek, meselj meg...m
2017. jún. 12. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Embereket értékben mérni maximum humánumuk és moralitásuk, kultúrájuk alapján érdemes. Minden más szempont nem éri meg ennek a szónak a használatát.

Láttam egyébként olyan kapcsolatot, ahol pl alacsonyabb volt a fiú és maximum a jó szövegével kompenzált.

2017. jún. 12. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!