Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben sikertelen férfiak, nem unjátok a rokonaitok veletek szembeni elfogultságát?
Többet ártanak ezzel a "kedves" rokonok, mint használnak, csak nem tudnak róla. A lányok által felállított mércét is meg kéne ugyebár ugrani, de a rokonok által felállítottat is jó lenne. Ilyenkor mindig fel lehet hozni, hogy "a ti időtökben még minden más volt, azóta a feje tetejére állt a világ", és erre nem tudnak majd mit reagálni, mert a mai viszonyokkal nincsenek képben.
Kezdj el mesélni pl. a nagyinak arról, hogy manapság már bevett dolog a biszexualitás, a nyitott kapcsolat, a laza kapcsolat, a szexkapcsolat, az édeshármas, stb. Azt fogja hinni, hogy valami idegen nyelven beszélsz neki:)
3: Mondjuk ebben annyi a trükk, hogy felnőttként, huszonévesként már kicsit jobban le kellene tojni a családot és nem adni annyira a véleményükre. Ne élj otthon. Én a szülővárosomtól 150 km-re lakom. A szüleimmel heti 2-3-szor, a nagyszüleimmel heti 1-szer beszélek telefonon. Haza járni kb 3 hetente szoktam 1 hétvégére.
Én is csak 21 évesen veszítettem el a szüzességem, de akkor már inkább az évtizedes, régi, veled egykorú jó barátaid véleménye számítson jobban.
Ráadásul jobban be kell vezetni őket a te világodba.
"Mama, képzeld, múltkor egy jó csajjal keféltem. Nem, nem akarok tőle semmit. Még dugunk párszor, 'oszt 'jó van."
"Jáááj, mi lesz így vélöd?"
"Mama, hagyd már ezeket a hülyeségeket, más világ van, mint az 1950-es években."
Most nem olyanokat mondtam, hogy mit csinálnék, hanem hogy kb miket csináltam. Persze nem ezekkel a szavakkal, de remélem érted. Nem kellene hagyni hogy becsicskítsanak a szüleid, nagyszüleid. Ugyanúgy beszélj velük ezekről, ahogy egy veled egykorú jó barátoddal beszélnél erről.Ha felnőtt ember vagy, akkor beszélj velük kevesebbet. Az idősek mindig irányítani akarják a fiatalokat. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy minél kevesebbet találkozol és beszélsz velük, akkor is ha szereted őket.
25/f
De, én is meguntam egy idő után az ilyen jellegű kérdéseket.
Pár lekoptató jellegű válasz után megunták, már nem fárasztanak ilyen hülyeségekkel.
Különben is, mintha csak azon múlna a párkeresés hogy jóképű vagyok-e vagy sem. Különben is, ez is tök relatív, kinek mi a jóképű... mindegy.
Szóval egy ideje nem kérdeznek már baromságokat, megkímélnek ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!