Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésben sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésben sikertelen férfiak, nem unjátok a rokonaitok veletek szembeni elfogultságát?

Figyelt kérdés
Nekem konkrétan elegem van abból, hogy nem találok nőt, mert mindenki lekoptat, de azért szüleimtől, nagyszüleimtől mindig megkapom, hogy "de jól nézel ki, utánad csak úgy futni fognak a lányok"... Ilyenkor már kínomban nevetek, és megjegyzem, hogy mégis mindenki elutasít :D Közben meg fel tudnék robbani a dühtől.
2017. máj. 26. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, belénk nőkbe a rokonok inkább az önbizalomhiányt pumpálják... Miért nincs még pasid, ha így/úgy/amúgy néznél ki már férjed lenne, bezzeg Katinak tavaly megkérték a kezét, a másik volt osztálytársad már babát vár... És akkor érezze jól magát az ember lánya, ha nem kell senkinek.
2017. máj. 26. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdező-1: Összeilletek.
2017. máj. 26. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Többet ártanak ezzel a "kedves" rokonok, mint használnak, csak nem tudnak róla. A lányok által felállított mércét is meg kéne ugyebár ugrani, de a rokonok által felállítottat is jó lenne. Ilyenkor mindig fel lehet hozni, hogy "a ti időtökben még minden más volt, azóta a feje tetejére állt a világ", és erre nem tudnak majd mit reagálni, mert a mai viszonyokkal nincsenek képben.

Kezdj el mesélni pl. a nagyinak arról, hogy manapság már bevett dolog a biszexualitás, a nyitott kapcsolat, a laza kapcsolat, a szexkapcsolat, az édeshármas, stb. Azt fogja hinni, hogy valami idegen nyelven beszélsz neki:)

2017. máj. 26. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

3: Mondjuk ebben annyi a trükk, hogy felnőttként, huszonévesként már kicsit jobban le kellene tojni a családot és nem adni annyira a véleményükre. Ne élj otthon. Én a szülővárosomtól 150 km-re lakom. A szüleimmel heti 2-3-szor, a nagyszüleimmel heti 1-szer beszélek telefonon. Haza járni kb 3 hetente szoktam 1 hétvégére.

Én is csak 21 évesen veszítettem el a szüzességem, de akkor már inkább az évtizedes, régi, veled egykorú jó barátaid véleménye számítson jobban.

Ráadásul jobban be kell vezetni őket a te világodba.

"Mama, képzeld, múltkor egy jó csajjal keféltem. Nem, nem akarok tőle semmit. Még dugunk párszor, 'oszt 'jó van."

"Jáááj, mi lesz így vélöd?"

"Mama, hagyd már ezeket a hülyeségeket, más világ van, mint az 1950-es években."

Most nem olyanokat mondtam, hogy mit csinálnék, hanem hogy kb miket csináltam. Persze nem ezekkel a szavakkal, de remélem érted. Nem kellene hagyni hogy becsicskítsanak a szüleid, nagyszüleid. Ugyanúgy beszélj velük ezekről, ahogy egy veled egykorú jó barátoddal beszélnél erről.Ha felnőtt ember vagy, akkor beszélj velük kevesebbet. Az idősek mindig irányítani akarják a fiatalokat. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy minél kevesebbet találkozol és beszélsz velük, akkor is ha szereted őket.

25/f

2017. máj. 26. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nem téma, igazán nem is mondtak soha ilyesmit nekem. Mondjuk egyszer anyám barátnőjének az anyja (imádom az öreglányt, igazi nagymama típus :D) kérdezte tőlem, hogy "Egy ilyen jóképű fiatalembernek miért nincs barátnője?". Én meg válaszoltam, hogy "Nem tudom. Majd ha jóképű leszek megmondom". Ezen jót nevettünk és nem is esik több szó ilyesmiről azóta sem.
2017. máj. 26. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

De, én is meguntam egy idő után az ilyen jellegű kérdéseket.

Pár lekoptató jellegű válasz után megunták, már nem fárasztanak ilyen hülyeségekkel.

Különben is, mintha csak azon múlna a párkeresés hogy jóképű vagyok-e vagy sem. Különben is, ez is tök relatív, kinek mi a jóképű... mindegy.

Szóval egy ideje nem kérdeznek már baromságokat, megkímélnek ettől.

2017. máj. 26. 15:40
 7/8 anonim válasza:
Nem, tudják, hogy pancser balfаsz vagyok, szóba sem kerül ilyesmi.
2017. máj. 26. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
De, unom. Az egyik nagynéném állandóan azzal jön, hogy "ilyen jóképű fiúért biztos harcolnak a csajok", de itt a jól bevált kérdés "Mikor mutatod már be a barátnőd?"....
2017. máj. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!