Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyei vannak a társkeresésben egy motiválatlan/lusta/közömbös egyetemista srácnak? (bővebben lent)
Semmi esélyed, ennél egy molylepke többet tud felmutatni.
Esetleg ha találsz hasonló befásult unalmas csajt akkor bámulhatjátok együtt a tévét.
Oké leírtad az összes rossz tulajdonságod, ami mind olyan, ami egy nőnek sem tetszik.
És ezek mellett mik a jók? Lehet vannak annyira jó tulajdonságaid ezek mellett, amik miatt valakinek érdemes lesz ezeket elfogadnia
Oké leírtad az összes rossz tulajdonságod amik nincsen olyan nő akinek tetszene.
De milyenek a jó tulajdonságaid?
Lehet vannak annyira jók, hogy valakinek megérje cserébe elfogadni ezeket
Oké leírtad az összes rossz tulajdonságod, ami mind olyan, ami egy nőnek sem tetszik.
És ezek mellett mik a jók? Lehet vannak annyira jó tulajdonságaid ezek mellett, amik miatt valakinek érdemes lesz ezeket elfogadnia
71%-os milyen aranyos :D
jót ír,
mesélj mik a jó tulajdonságaid
N
Neked egy horgász csaj kell. Remélem segítettem.
30/f
Nekem szimpi. A kedvenc programom az ágyban fekvés gyorskajával egy film előtt.
Vicces, de vékony vagyok.
Sikeresnek tűnnék melletted.
Viszont a magasságod..
Azzal nem tudnék kibékülni. 170 alatt vagy?
Valami nõietlen csajnàl akire nem biztoa,hogy beindulsz.
Talàn szóba àll veled,csinos tuti nem lesz kb. 80-90kilós postàs vagy gyrosos nõk között keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!