Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látott már valaki nagy csodát a társkeresésben? Vagy ismer valaki kivételt?
Most hogy így végig vettem az ismerőseimet, hogy kinek milyen kapcsolatai voltak és kikkel, most döbbenek rá, hogy túl nagy csodák nincsenek. Tehát nem látok olyat, hogy valaki összejött volna egy nála értékben sokkal eltérőbb egyénnel. Olyan rengeteg van, hogy a korkülönbség hatalmas, tehát ilyen 10-20 évvel idősebb a férfi, de annak meg is van az oka. Ilyenkor vagy egzisztenciában, vagy családalapítási hajlandóságban, vagy társadalmi státuszban, elismertségben értékesebb mint a nő és a nővel egykorú férfiak. Ezért illenek össze, mert így kiegyenlítődik az, hogy a nő fiatalabb és csinosabb, a férfi meg értékesebb rangban.
De olyat még sosem láttam, hogy egy csaj egy nála értéktelenebb, lúzerebb pasival jött össze. Ismerek lúzert akinek végül nője lett, de az a nő az csúnya is volt rendesen, tehát meg kellett kötni azt a kompromisszumot.
Ti ismertek "csodát" a társkeresésben? Láttatok már jó csajt jóval nyomibb pasival összejönni?
Attól függ, hogy csodának számít-e, ha szép van csúnyával. Szerintem nem, mert ott is "kiegyenlítődnek" a szálak, és lehet, hogy a csúnya olyat képes adni, mint senki más.
Mondjuk nem tudom, miért akarsz ilyen csodát látni.
Általában az olyan kapcsolatoknak sosincs jó vége, ahol nagy a különbség. Nem is mindig a "nagyobb szintű" vet neki véget, hanem a "kisebb szintűnek" lesz kisebbségi komplexusa.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!