Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nők miér tekintik még társkeresésben is elnyomott félnek a férfiakat?
Megnézegettem pár feminista oldalt, hát olyanokat olvastam, hogy meglepődtem.
A keményebb feminsiták azt mondják már férfi sem kell, kasztrálni kéne őket, és megszűnne minden probléma.
Mikor ezt olvastam, nem akartam elhinni, hogy az az aranyos női nem, ami pár évtizede még volt, akik alig várták, hogy valaki elhívja őket sétálni, vagy beszélgetni, most meg a férfiakat akarják szelektálni?
Hogy is van ez?
Randiztam ilyen csajokkal is.
Amúgy eléggé jóképű és sportos pasi vagyok, könnyen ismerkedem.
Még volt ilyen feminista barátnőm is, de sajnos 2 hónap után megváltam tőle, mert egész nap csak azt mondta, hogy a férfiak így meg úgy, a nőknek kéne minden jog.
Az elején még izgalmas volt, de mikor láttam, hogy ez tényleg komolyan gondolja, akkor dobtam.
És hírtelen a kőkemény feminista nő, sírni ríni kezdett hogy fogadjam vissza, és megváltozik.
Aki szimpatizál a feminizmussal, az tudna ezekre válaszolni?
A legtöbbjük frusztrált, megkeseredett nő, zéró párkapcsolattal. Afféle önvédelmi mechanizmus ez náluk, "nem a férfiak kosaraznak ki engem, én utasítom el a férfiakat, bizony ám!"
Csak kár, hogy vannak, akik komolyan veszik őket.
Szerintem mindig is léteztek ilyen megkeseredett emberek, csak most talán nagyobb hangsúlyt kapnak.
Nem kell velük foglalkozni, ennyi.
21/L
A feminizmus manapság átesett a nyihaha túlsó oldalára, elkezdték önkényesen úgy értelmezni, hogy akkor nekik már mindent szabad, nekik járjon minden jog, a férfiak meg csak nyűg és sexmániás disznók, fogják be a pofájukat, fujj, kiirtani.
Ha megnézed, nagyon kevés a meggyőződéses feminista. Egy részük amolyan Anita Sarkeesian-féle botrányhős, aki a maga 10 perces hírnevét még nem kapta meg, vagy kevesellte, és most azért vergődik. Egy másik részük notórius macskagyűjtő férfigyűlölő, akit csúnyán pofáraejtettek a bulikirály helyimenőcsávók, és ezért csak és kizárólag a férfiak a hibásak, még véletlenül sem ő, hogy ilyen fószeroknak adott csak esélyt. Esetleg eredendően olyan magasra rakta a lécet, hogy egy épeszű férfi sem próbálta meg átugrani, és természetesen ezért is ők a hibásak.
Mára a feminizmusból önmaga paródiája lett, az így véresszájúskodó nők közül egyet se lehet komolyan venni. Esetleg majd, ha azt látom, hogy beállnak útépítőnek, uránbányásznak vagy kőfaragónak.
Feminista vagyok és egyenrangúnak tartom a férfiakat. Szemben sok nővel aki csak a pénzeszsákot látja bennük. Ilyen oldalakat felesleges olvasgatni, nem csak mert közük nincs a feminizmushoz, hanem mert vannak ám ilyen nőgyűlölő oldalak is szép számmal, egész háborút lehetne kirobbantani ezek miatt. Fogadjuk el, hogy mindkét nemnél vannak szélsőségesek akik a lelki torzulásaikat így vezetik le, hát váljék egészségükre.
Amit meg itt írsz hogy a barátnőd azt mondogatta hogy a férfiak így meg úgy, a nőknek kéne minden jog...mi ez a hülyeség, ki mond ilyet? Minden jog? Mire? Vagy lökött volt a csaj, vagy kamuzol.
Én hiszek abban, hogy az emberi értékek nemtől függetlenek. Pedig nem sok jót kaptam a férfiaktól életem során, de ez nem csökkenti az emberiségbe vetett hitemet. Viszont a nők sok helyzetben tényleg hátrányban vannak,persze ezt nem plusz jogokkal kéne kompenzálni hanem értelmes módon kéne a gyerekeket felnevelni.
Még záróakkordként leírnám, hogy nőies nő vagyok és szeretem a férfias férfiakat. Az egyenlőség nem egyformaságot jelent. Szeretek gondoskodni a páromról és gyengéd jellem vagyok. De ha ugyanannyi órában dolgozunk, elvárok valamiféle munkamegosztást (én megfőzök, ő elmosogat stb) és nem szeretem amikor politikusok és más személyek akarják eldönteni hogy mi a létem kiteljesülése.
"volt nem egy olyan állásra jelentkezésem, amit csak azért dobtak vissza és be sem hívtak, mert nő vagyok"
Bizony! Engem meg múltkor csak azért nem vettek föl valahova, mert férfi vagyok. Elmondták, hogy nem kellek oda mert férfi vagyok! :D
#17, ma már teljesen koedukáltak az egyetemek, egyetlen lánynak sincs megtiltva, hogy programátornak tanuljon. Sőt, továbbmegyek, az sincs megtiltva nekik, hogy otthon autodidakta módon összehozzanak önerőből programokat.
Ehhez képest még a női játékok készítői közt is 100%-ban férfiakat találunk. A legutolsó női programozó egy bizonyos Carol Shaw volt, aki Commondore 64-re megírta a River Raid nevű játékot. Azóta néma csend...
Anita Sarkeesiant is ezért nem tudom komolyan venni. Legutóbb azon verte ki a műbalhét, hogy a videojátékokban csupa férfi karakter van, nők miért nincsenek, fúj, csúnyarossz hímsoviniszta disznó programozók, golyó általi kötél nekik.
Megkérdezném: mi tartja vissza őt attól, hogy leüljön a monitor elé, letöltse valamelyik ingyenes grafikus motort (van jópár), és megmutassa a csúnyarossz hímsoviniszta programátoroknak, hogy is köll eztet csinálni, azáltal hogy összehozna egy népszerű, izgalmas és élvezetes játékprogramot?
Ja, hogy ahhoz érteni is kell ám, és hát büdös a tanulás, a fröcskölődés, cirkuszozás az könnyebb, megy agy nélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!