Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfi a való életben boldogan tud élni társ nélkül is, a legtöbb nő meg erősen társfüggő?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan férfit ismerek a való életben, akik tartósan egyedülállóak és semmi bajuk nincsen ezzel, míg rengeteg olyan nőt ismerek akik inkább benne maradnak egy híg fostenger kapcsolatban, csak mert annyira félnek a magánytól.

Jó, itt van egy speciális férfi réteg, ezen az oldalon, akik nyavalyognak mert nem találnak barátnőt. Viszont az életbe meg rohadtul nem ismerek senkit aki emiatt rinyálna.

2017. júl. 19. 17:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

De mi értelme van hónapok múlva előadni, hogy egy telhesen más ember vagy, "vidéki vagyok, hosszú l-lel írom a 'szalagot'"

Meghasadt az elméd is, vagy mi?

2018. jan. 15. 01:34
 32/39 anonim ***** válasza:

Semmit nem "adtam elő", nem tudom, mire gondolsz, válaszoltam a kérdésre. És az tényleg vicces szerintem hogy "nem van". Te is belekötöttél, én hogy írok, úgyhogy kvittek vagyunk.

Most, hogy egymás írását ilyen jól kielemeztük, foglalkozhatnánk ismét a kérdéssel, veszekedés helyett?

2018. jan. 15. 01:54
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Ne szórakozzál, hónapokkal ezelőtt jött a falusi parasztoknál nem szokás a nem van, erre most meg leírod, hogy ezen te IS felröhögtél.

Ebben mégis hol van a logika?

2018. jan. 15. 02:00
 34/39 anonim ***** válasza:

Ennek speciel vicces a hangzása, sőt, még rajzfilmben is hallottam, azért találtam viccesnek. Mellesleg az írásmód és a beszéd az két külön dolog.

Ha ennyire fontos neked ez a dolog, írj ki egy lingvisztikai kérdést, és ott megvitathatjuk felőlem az egész magyar helyesírási szabályzatot, de ne ezt offoljuk már szét.

2018. jan. 15. 02:10
 35/39 anonim ***** válasza:
35%

A férfi a családfenntartó az ősi modell szerint. Ha nincs kit fenntartania, akkor csak saját magát kell, az meg speciel megy neki (ha a gazdasági helyzet, vagy az egészségi állapot nem szól közbe persze). A nők jelentős többsége meg mái napig elvárja hogy a lába közéért meg egy pár cicikéért eltartsa őt a férfi. Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy és üdül ugye.

#2 válaszadó, sajnos léteznek társfüggő férfiak is. Ők persze hogy nem tudnak egyedül boldogok lenni.

Egy kiadós válás után viszont nekik is eszükbejut.

Azzal együtt, hogy mindezt megspórolhatták volna.

És akkor csapkodhatják a fejüket a falba.

#4 ez nem társfüggőség, egyszerűen csak dugópajtikat keres. El ne hidd már, hogy aki végigdug minden elérhető nőt az szerelmes :DDDDDDD ugyanazt csinálja online, mint a diszkóban a helyimenőcsávó.

Az meg hülyeség hogy mindenki akar maga mellé stabil partnert, ez az általánosítás.

#8 amit leírtál az a rossz házasság fogalma. Na többek közt ezt lehet megspórolni azzal, ha valaki nem társfüggő, és felül tud kerekedni az ösztönein.

#14 maximum azok a nők, akik soha nem akartak és nem is akarnak családot alapítani.

#16 azért a nők kezdeményezik a válásokat, mert egyrészt a bíróságok jórésze a javukra ítél, másrészt meg akkora férfitöbblet van, hogy csak akarat kérdése, mikor talál maga mellé mást.

#17 a csavargással mi bajod? Én például szeretek túrázni, igen, ez a hobbim. Sőt, a gépen is játszok. Akkor most le vagyok nézve? Ó jaj, golyó általi kötél nekem!

#18 ez neked is szól. A hobbi fogalma nem az, amit te annak tartasz. Szemmel láthatóan nagyon szűk az a sáv, ami neked a hobbi fogalmába belefér, de ez nem a mi bajunk.

A megcsalásnak meg a társfüggőségnek semmi köze egymáshoz. A megcsalás szexről szól, ha annyira volnának érzelmek, akkor össze is jönnének, akár válás árán is.

#27 itt most eléggé magad ellen beszéltél, ugyanis a tánc, főzés, bélyeggyűjtés stb. a legkevésbé se arról szól, hogy alkotott valami újat. Kreatív időtöltés, es stimmt für mich, viszont akkor a számítógépes játék, gyúrás, túrázás is az.

Az pedig tényleg eléggé szégyen, ha egy férfi inkább marad a hobbijánál, semmint hogy az adott nővel összejöjjön.

2018. szept. 2. 01:08
 36/39 anonim ***** válasza:
64%

A tánc és a főzés az önkifejezés eszköze. Csak úgy mellesleg.

Mindazonáltal amíg itt a gyakorin azért sírnak a pasik, hogy nem kellenek a nőknek, és a nők inkább elvannak egyedül és megoldják egy vibrivel, mint hogy belemenjenek egy nincs ló szamár is jó kapcsolatba, és a nőktől konkrétan egy db ilyen jellegű kérdést sem látok kiírva.....addig a kérdező kérdése nem valós problémát elemez.

2018. szept. 2. 12:09
 37/39 anonim ***** válasza:
35%

A főzésnek annak tényleg van haszna. Én is tudok. Nem is nevezném hobbinak, mert azért a főtt, sült kaják előállításának a képessége elég jelentős. A táncnak viszont tényleg a világon semmi hasznát nem látom.

Én úgy láttam, férfiak azért panaszkodnak itt, mert egyáltalán semmilyen nő nem jut, a nőknek is szokásuk, de ők azt kifogásolják, miért nincsenek "normális" pasik. Aztán a végére mindig kiderül, hogy voltaképpen tele van jelentkezőkkel, de mindegyiknél csak keresik a csomót a kákán...ez túl idős, ez túl fiatal, ez túl kövér, ez túl sovány...bőség zavara van náluk.

2018. szept. 2. 14:24
 38/39 anonim ***** válasza:
64%

Köszönöm utolsó, ezzel megcáfoltad azt az állítást, hogy a nők társfüggők, bezzeg a férfiak milyen jól elvannak nő nélkül. Erről szólt ugyanis a kérdés.

A táncról meg felesleges vitatkozni. Ha megnézel egy gyönyörű argentin tangót, salsát vagy keringőt és nem látod benne a munkát és az elhivatottságot, akkor veled erről nem érdemes beszélni. Mondjuk azt, egyesek számára több jelentéssel bír és kevésé egocentrikus dolog mint a teremben gyúrni, de testmozgásnak akkor is testmozgás. A zenére való mozgás csökkenti az alzheimer kialakulásának esélyét, sőt a már kialakult betegségre is jó hatással van, időseknek szinte kötelező lenne táncolni járni. De hagyjuk ezt,nem ez volt a kérdés.

2018. szept. 2. 14:30
 39/39 anonim ***** válasza:

"Köszönöm utolsó, ezzel megcáfoltad azt az állítást, hogy a nők társfüggők, bezzeg a férfiak milyen jól elvannak nő nélkül."

Semmiféle állítást nem cáfoltam meg. A férfiaknak nem társ kell elsősorban, hanem szex. Mit tippelsz, miért van a prostiknak akkora forgalma, mint ide Hawwaii? Mert a férfiaknak egy jelentős százalékára a mai nők rá se köpnek, és ők azok akik komoly összegeket fizetnek a szexért. A nők ezzelszemben masszívan társfüggők, ha nem találják meg már tizenévesen az "igazit", képesek zombiapokalipszist is vizionálni, később 30 felett meg már azon paráznak, hogy kifutnak az időből, ketyeg a biológiai óra, az Irénkének már két gyerek is van, ők pedig még férfit se találtak...

(naná hogy nem, mert az összes normálist elhajtják a francba, csak a nagypofájú macsóknak adnak esélyt)

A táncban semmiféle hasznot nem látok, még hobbiszinten se. Ha buliba mennek, tudják rázni magukat a zene alatt, és ez minden, függetlenül attól hogy argentín tangót, kubai salsát, bécsi keringőt, vagy idegbeteg tektonikot táncolnak. Semmi gyakorlati haszna nincs, testmozgásnak kevés, az pedig mesebeszéd, hogy a betegségeket meg az Alzheimert gyógyítják. Ez kb. olyan, mint amikor valamelyik háborodott drogfüggő amellett kampányolt, hogy a füves cigi gyógyítja a rákot. Aztán mikor forrást kértünk az állítására, elkezdett mellébeszélni és köpkölődni...

A férfi tehát remekül elvan egyedül is, mert neki nem kell családban gondolkodnia alapesetben. A nőnek viszont igen.

2019. szept. 30. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!