Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfi a való életben boldogan tud élni társ nélkül is, a legtöbb nő meg erősen társfüggő?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan férfit ismerek a való életben, akik tartósan egyedülállóak és semmi bajuk nincsen ezzel, míg rengeteg olyan nőt ismerek akik inkább benne maradnak egy híg fostenger kapcsolatban, csak mert annyira félnek a magánytól.

Jó, itt van egy speciális férfi réteg, ezen az oldalon, akik nyavalyognak mert nem találnak barátnőt. Viszont az életbe meg rohadtul nem ismerek senkit aki emiatt rinyálna.

2017. júl. 19. 17:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
81%
Mióta egyedül élek, sokkal jobban megy anyagilag. Feleség azóta sem dolgozik. Szabadon járok szórakozni. senkihez nem kell alkalmazkodnom. Jól érzem magam. A másik oldal? Akivel eddig találkoztam nagyrészt csóró volt. 50-es F
2017. júl. 20. 05:58
 22/39 anonim ***** válasza:
23%

Hagyjuk a kivételeket.

A nagy számok alapján nyilvánvaló hogy az esetek többségében a férfiak jobban elvannak magukban mint a nők.

2017. júl. 20. 10:01
 23/39 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy npk között több a kirívóan súlyos eset, ez meg azért van, mert:

- nők fejébe kicsi koruk óta bele van verve kb., hogyha nem találnak maguknak vkit, akkor tuti rondák meg defektesek, ők csak párkapcsolatban lehetnek boldogok (rosszabb esetben tűzhely mellett és 5 maszatos kisgyerekkel a nyakában) és ha egy nő ronda, akkor értéktelen, nem kell a véleményére hallgatni stb.

- ha egy nő nehezen talál párt magának, hajlamosabb magában keresni a hibát és elkönyelni azt, hogy azért nincs párja, mert ronda, mert félénk stb., és ha vkit talál magának, akkor sokuk nem engedi el akkor sem, ha alkesz, agresszív, nem tiszteli, mert másikat úgysem találna

Amúgy én meg azt látom, hogy egy átlag kapcsolatban egy nő az, aki hamarabb szakít, és a férfiak vannak el inkább a langyos kakiban, de az inkább azért van, mert egy átlag kapcsolat felbomlásával ált. egy férfi veszít többet (pl. ha van gyerek, akkor a kié legyen a lakás? kérdés, de leginkább az, hogy többnyire a nők házimunkáznak, és hát azért nem akarja a pasas elveszíteni a házicselédet meg az ingyenpunit).

2017. júl. 20. 12:50
 24/39 anonim ***** válasza:
46%
22-es, hol látod te ezeket a nagy számokat? Ekkora ostobaságot még nem hallottam.
2017. júl. 20. 14:19
 25/39 anonim ***** válasza:
45%

Jó a kérdés. Szerintem ott van a kutya elásva, hogy egyrészt a férfinek bármely nőtől lehet utódja, azaz nem szükségszerű ragaszkodnia a családmodellhez ha örökíteni akar, másrészt pedig korábban (és még ma is) a férfiak voltak az értékteremtők, tehát ők el tudják magukat látni.

"Nem is èrtem az emberek hogyan tudnak egyedül boldogok lenni."

Nagyon nem volt könnyű nekem se, de mára összejött :) és sokkal boldogabb vagyok szingliként!

" Tindert használ a drága, de kapcsolatban van. Majd szakít, ha talált egy újat. Mi ez ha nem társfüggőség. "

A szexfüggőség és a társfüggőség NEM ugyanaz. Ha összejön valakivel Tinderről vagy Csajokespasik-ról, megkeféli aztán kidobja, ott nincsenek érzelmek, tehát csak kamatyolni akart egy jót.

"Nem van."

Mifelénk, falusi tajparasztoknál ezt úgy szokták mondani, hogy "nincs".

"Szóval szerinted az alkoholizálás, a csavargás és az, hogy belemerülnek egy fiktív játékvilágba, az annak a jele, hogy a való életben stabilak?"

Az alkohol az pont nem, de az összes többi azt jelzi, hogy lelkileg igenis rendbe tudnak lenni kapcsolat nélkül is, még egy fiktív játékvilágban is. És ez a nőkre nézve azért elég szomorú.

"Az hogy valaki otthon gépezik meg sörözik, az nem hobbi."

Definiálnád pontosan a "hobbi" fogalmát akkor? Csak mert ezek szerintem is hobbik.

2017. júl. 21. 00:19
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

"Mifelénk, falusi tajparasztoknál ezt úgy szokták mondani, hogy "nincs". "

Annyira ügyes vagy. Csodállak. Remélem, sokat tanulhatok még tőled a párkapcsolatokról is.

2017. júl. 21. 07:52
 27/39 anonim ***** válasza:
33%

A rendszeres alkoholfogyasztást meg a gép előtt lógást lehet hobbinak nevezni, de akkor a csokievés meg a facebookozás is az...ja, nem.

Én hobbin a szabadidő értelmes, konstruktív eltöltését értem, nem a "csak lógok és zombulok" állapotot. Az csak időkitöltés a nagy büdös semmi és a sír között. Számomra annak az embernek van hobbija aki vagy tanul valami újat, vagy alkot valami újat. Sport, tánc, művészet, olvasás, nyelvtanulás, főzés, kézimunka, bélyeggyűjtés, és sorolhatnám.

És itt a hobbi azzal kapcsolatban került szóba, hogy a férfiak milyen jól elvannak egyedül, mert van hobbijuk. Ha az illető horgászik vagy sportol vagy fest akkor ez jogos, de ha valaki a magányt úgy oldja meg hogy alkoholt fogyaszt meg kockul, az inkább csak a semmi elviselhetővé tétele. De ízlések és pofonok.

2017. júl. 21. 09:52
 28/39 anonim ***** válasza:
50%

Nos igen,hobbin az aktív szabadidős tevékenységekre gondoltam.

Legelsősorban olyasmire ami életre szóló.Nekem van ilyen.

Én csak amire rálátok az ismeretségi körömben az alapján állìtom azt hogy a férfiak jobban elvannak egy esetleges szakítás után.

2017. júl. 21. 10:10
 29/39 anonim ***** válasza:
64%

A Failbookozás az lehet hobbi éppen, a csokievés az nem, mert az táplálkozás. Nyilván az a hobbi amit valaki kedvtelésből időtöltésre csinál, és ez simán lehet egy jó számítógépes játék. Vagy továbbmegyek, nem is kell, hogy játék legyen, én pl. 1000 meg 1 dolgot csinálok kedvtelésből a számítógépemen - írás, zeneszerzés, grafika - ami nem játék, sőt, elég komoly tudásanyag kell hozzá. Nekem ez szórakozás, azaz hobbi.

A munka kimondottan az, amit az ember kényszerből, muszájból csinál, hogy ne dögöljön éhen. Ha valamit örömében csinál, az szórakozás. Ha fizetnek érte, az fizetett szórakozás.

2017. júl. 21. 17:28
 30/39 anonim ***** válasza:
42%

Mert a férfi el tudja látni magát, nem szorul rá a nő pénzére. A nő viszont a férfi pénzére igen.

Szúnyognál vajon miért épp a nőstény a vérszívó? Ez ám az érdekes kérdés, nem igaz?

A férfiak egyszerűen stabilabbak egyedül, és kismillió hobbijuk is van, amiről mind le kéne mondani, ha barátnő kerül a házhoz. És mivel a hobbik kontra barátnő versenyben az utóbbi nagyon csúnyán veszítene, az értelmesebbje kitart a hobbik mellett.

A "nem van"-on én is hangosan röhögtem amúgy :DDDDDDDDDDDDDD

2018. jan. 14. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!