Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 26 évig nem volt pasija, az (jó eséllyel) pocsék nő?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka?
2017. júl. 18. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Képet!
2017. júl. 18. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

az attól függ miért nem volt....

1.) mert inkább kalandjai voltak, jobban esik neki a kötetlen szexuális kalandozás

2.) mert elviselhetetlen, és azonnal elijeszti a pasikat

3.) súlyos önbizalomhiánnyal küzd, és nem mer bele menni kapcsolatba

nagyon nagyon nem mindegy melyik variáció az oka ennek....

2017. júl. 18. 20:40
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Minden bizonnyal igen. Tavaly itt nyavalygott egy 25 éves nő minden egyes nap, hogy neki nincs senkije, és soha nem is volt, egyedül fog megöregedni. Sajnos tényleg így van, mivel valószínűleg azóta 26 éves lett, mert most minden örökre szűz maradok kérdés alatt ott virít a 26 N.
2017. júl. 18. 20:51
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
26 Évig? Tehát most legalább 40 éves?
2017. júl. 18. 20:51
 5/17 A kérdező kommentje:
"26 éves koráig" :-)
2017. júl. 18. 20:54
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
:D Segíteni nem lehet rajtuk, így értelmetlen amit csinálnak. Értelmetlenséget művelő nővel pedig nem foglalkozok, mert logikátlan.
2017. júl. 18. 20:55
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni, csak kíváncsi voltam / vagyok a véleményekre :)
2017. júl. 18. 21:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár kérdés:

Mennyire vallásos?

Mennyire próbálkoztak már nála, de valami miatt nem lett belőle semmi? (És ha volt már több ilyen, miért nem ?)

Mennyire jár el otthonról?

2017. júl. 18. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt. Szimplán ronda nagy lógós testem van. Ezt nem nagyon akarom mutogatni. :)

De ha ez pocsékság, vállalom a címet.

2017. júl. 18. 21:06
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Engem csak az érdekel, hogy aki itt nyavalyog, és mindenkit elutasít, az miért csinálja, ha valójában semmit se akar? Tehát nincs célja a kérdéssel. Sokszor a válaszokra sem reagál, csak kiírja a szokásos "nincs senkim, szűz vagyok" kérdést, aztán otthagyja. Pedig mindig írok nekik valamit, mert egyedül vagyok, és jó lenne valami társaság, de sose jön válasz...

Akinek 26 évig nem volt pasija, az nem akarja hogy legyen. Pont.

2017. júl. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!