Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell elítélni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elítélni azt, ha egy 26 éves nőnek 49 éves pasija van?

Figyelt kérdés
Mindenki ezzel jön, hogy már lassan 50 éves a pasi. De mi közük hozzá, hogy én kivel járok és kivel érzem jól magam?
2017. júl. 1. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem ítél el senki, csak gerontofil vagy. Ha ezt elfogadod, akkor nincs itt semmi probléma.
2017. júl. 1. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell elítélni.

Egyébként nem lehet, hogy csak a közelgő születésnapjára szeretnének figyelmeztetni?

2017. júl. 1. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert abból nem esküvő lesz,hanem temetés,na.
2017. júl. 1. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell elítélni, de szokás, mivel többségében a pénz miatt van ilyen szituáció.
2017. júl. 1. 13:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd harminc felett te is fel leszel háborodva, hogy a veled egykorú férfiak fiatalabb csajokkal vannak.
2017. júl. 1. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell elitélni,senkinek semmi köze sincsen hozzá hogy kivel vagy,ki a választott párod,sok boldogságot kívánok neked!

Nekem sok ismerősöm választott korban sokkal idősebb férfit,miért ne? ha ketten együtt boldogok lehetnek,senkinek nem kell magyarázkodnod,kivel élvezed az életed,minden jót kívánok nektek,legyetek együtt boldogok! 30N

2017. júl. 1. 13:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy,ki kivel van,hogyan megy a pofon után.A te életed,jogod van elqrni,mint ahogy a boldogsághoz is.Sokszor kifejtettem erről a véleményemet,miért is kell az idősebb férfinak fiatal husika.Még egyszer nem érdemes leírni,mindenki tapasztalja meg a saját bőrén...
2017. júl. 1. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem is idősebb a párom, igaz, "csak" 14 évvel. Senkit nem érdekel.

26/F

2017. júl. 1. 14:38
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
Mert az apád lehetne.
2017. júl. 1. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert mire mondjuk gyereket szeretnel, addigra a szerelmedet kell pelenkaznod, nem a kisbabadat... peldaul... ez nem egeszseges kapcsolat
2017. júl. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!