Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a mentalitással sose lesz bnőm?
Csak azt látom, hogy egyből egymásnak esnek a ,,párocskák", kipróbálják, hogy milyen a másik az ágyban és ha nem jön be akkor tovább állnak, jön a következő (hacsak nem bonyolódik a dolog egy gyerekkel).
Viszont én abban hiszek, hogy először ismerje meg a 2 fél egymást, a fiú udvarolgasson, vegyen virágot, vigye el ide-oda a lányt, szép lassan fogják meg egymás kezét, egyszer csak elcsattan az 1. csók. Közben jól megismerik egymást, megszeretik egymást és idővel megtörténik aminek meg kell. De nem fordítva...
Ennyire torz a gondolkodásom? :(
22/F
Sajnos nehéz ezzel a mentális gondolkodással
Sajnos normális értékrendek nincsenek a mai fiataloknál tisztelet a kivételnek! :(
Mindenki másképpen gondolja akapcsolatot,nehéz találni hasonlót!
Sajnos én is ezt látom a környezetemből
egyik ágyról a másikra ugrálgatnak ,egyik kapcsolatból a másikra---
Erkölcs? már nem is létezik
de ez az ő életük,rá tartozik nem pedig egy másik emberre...
szerintem is így van 1 kapcsolatban ahogy te gondolkozol, normálisan gondolkodol ne aggódj efelől
igaz az is mindenki másképpen gondolkodik...
És mindenki más is szeretne 1 kapcsolatban.
Sokan csak a szexet akarják és más semmit,szexpartnert keresnek és nem pedig társat!!!!
Sok sikert kívánok neked kedves kérdező,ne aggódj találni fogsz olyan lányt aki neked kell,fel a fejjel,ismerkedjél élőben neten egyaránt és remélem Rád talál a szerencse! 30N
Én sem tudom, te hogyan látsz bele mások kapcsolatába.
Egyébként te gondolkozol jól, valóban nem az ágyban kell kezdeni egy kapcsolatot, DE én azzal sem értek egyet, aki házasságig vár. Ugyanis a szex azért elég fontos részét képezi a kapcsolatnak, és nem árt, ha az ágyban is passzoltok. :)
21/L
Próbálkozz valamilyen vallásos közösségben ismerkedni.
Amúgy szűz vagy?
épp ezt mondtam pár embernek már h erre konkrétan nincs/alig van igény a nők részéről, pedig itt vagyok én is és nekem a virág meg ilyesmi alap.... :D de látod....taplónak elkönyvelni mindenkit túl könnyű és ezt is látom nagyon sok nőnél sajna.
azért ne add fel! Akad még olyan nő aki ezt szereti és igényli :)
Mindenki a sajat meggyőződése szerint él. :)
Szerintem abszolút helyes az értékrended.
Manapság azt veszem észre, hogy sok pár úgy gondolja, hogy az "győz" a vitában, aki K.O.-ra kiüti a másikat. (szavakkal természetesen, szexuális teljesítményt becsmérelve stb.) káros...
Számomra ez a mentalitás a normális.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!