Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mindent elszurhatok?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves lány, akibe úgy érzem beleszerettem, és úgy érzem nem viszonzatlan, viszont nem merek lépni. Ezt egy idő után megunhatja? Mit fog gondolni?
2017. júl. 13. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam megunta
2017. júl. 13. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Viszont később találkoztam még valakivel aki annyira bejött
2017. júl. 13. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Vele csak az élet nem akarta hogy összejöjjek
2017. júl. 13. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Konkrèttan a facebookon ráirtam tobb alteregòjára ès egyik se ő volt viszont tuti vagyok benne hogy távoli rokonai
2017. júl. 13. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a vezetéknév
2017. júl. 13. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
De nem bànom hisz tökèletesnek tűntek az élet nem az egy hiba ès ami nyil egyenes volt derékszög reàlisan add önmagad
2017. júl. 13. 19:43
 7/10 Diavolino44 ***** válasza:
100%

A noknek akiknek tetszettem, a 90%-a azert nem jott ossze mert nem leptem idoben. S ezt meg is mondtak, pl tetszettel 2 honapja, vagy igen ha az elso nap milor talkoztunk elhivsz randira, elmentem volna, de volt olyan is, hogy kerek perec megmondta a lany, hogy kiakarta probalni milyen az egy ejszakas kaland, s velem szerette volna azon az ominozus esten. S ezekbol kesobb nem lett semmi.. :(

Tobbszor olvastam itt, hogy rengeteget beszeltek, baratok lettek s kesobb ebbol parkapcsolat lett. Nem allitom, hogy kamuznak, de en nem igazan hiszem. Miert nem nedvesedet be a punci honapokkal azelott? Vagy, hogy a srac miert hagyta, hogy papucsot csinaljon belole a no, ha parkapcsolatot/szexet akart mar eleve.

Nekem az a tapasztalatom, hogy ez csak ugy mukodik, ha mar az elejen tisztazva van, tetszel, legyel a felesegem, csinaljunk 5 gyereket. :D

S latod pont ez a sz@r ebben a szituban amiben vagy, "ugy ERZEM nem viszonzatlan", sejtesz valamit mint, macska az esot. Belemagyarazol valamit ami lehet nincs is. Huzod az idot es elvagy a langyos hatha tortenik valami pocsolyaban.

En mar mikor talakozok a lannyal, mar az elejen poenkodok vele, hogy tetszik. Igy nincs akkora feszultseg rajtam, mikor elhivom, meg amugy is a nok nem hulyek, pont ugy fognak viselkedni a bokok hatasara, hogy tudd, erdemes elhivni vagy sem.

Legkozelebb ha latod, menj oda hozza, es teljesen oszinten mond el, hogy eddig jol kijottetek, mi lenne ha a hetvegen meginnank egy teat, vagy nem-e segitene megsetaltatni a kutyadat a Margit-szigeten. Ha nem tetszel neki kifogast fog talani, ha ketszer elhivod es mindig van kifogas az nemet jelent, s nem szivatod magadat tovabb.

2017. júl. 13. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Csajként mondom, hogy az utolsónak tökre igaza van..
2017. júl. 13. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha összeszeded a bátorságodat, 50% esélyed lesz, vagy bejössz neki, vagy nem. Ha viszont el sem hívod, az egy biztos 0%.
2017. júl. 13. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Elhívod randizni,egy sétára,kávéra kettesben.Aztán minden kiderül.Míg ezt nem léped meg,addig emészteni fogod magad.Ha élőben nem megy,írj neki levelet,még ha nem is divat.Vagy ráírod egy cetlite a számodat és átadod neki.Vagy írsz neki neten.Hajrá!!! ;-)
2017. júl. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!