Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mindent elszurhatok?
A noknek akiknek tetszettem, a 90%-a azert nem jott ossze mert nem leptem idoben. S ezt meg is mondtak, pl tetszettel 2 honapja, vagy igen ha az elso nap milor talkoztunk elhivsz randira, elmentem volna, de volt olyan is, hogy kerek perec megmondta a lany, hogy kiakarta probalni milyen az egy ejszakas kaland, s velem szerette volna azon az ominozus esten. S ezekbol kesobb nem lett semmi.. :(
Tobbszor olvastam itt, hogy rengeteget beszeltek, baratok lettek s kesobb ebbol parkapcsolat lett. Nem allitom, hogy kamuznak, de en nem igazan hiszem. Miert nem nedvesedet be a punci honapokkal azelott? Vagy, hogy a srac miert hagyta, hogy papucsot csinaljon belole a no, ha parkapcsolatot/szexet akart mar eleve.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ez csak ugy mukodik, ha mar az elejen tisztazva van, tetszel, legyel a felesegem, csinaljunk 5 gyereket. :D
S latod pont ez a sz@r ebben a szituban amiben vagy, "ugy ERZEM nem viszonzatlan", sejtesz valamit mint, macska az esot. Belemagyarazol valamit ami lehet nincs is. Huzod az idot es elvagy a langyos hatha tortenik valami pocsolyaban.
En mar mikor talakozok a lannyal, mar az elejen poenkodok vele, hogy tetszik. Igy nincs akkora feszultseg rajtam, mikor elhivom, meg amugy is a nok nem hulyek, pont ugy fognak viselkedni a bokok hatasara, hogy tudd, erdemes elhivni vagy sem.
Legkozelebb ha latod, menj oda hozza, es teljesen oszinten mond el, hogy eddig jol kijottetek, mi lenne ha a hetvegen meginnank egy teat, vagy nem-e segitene megsetaltatni a kutyadat a Margit-szigeten. Ha nem tetszel neki kifogast fog talani, ha ketszer elhivod es mindig van kifogas az nemet jelent, s nem szivatod magadat tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!