Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalkozzak ezzel a fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kingimingi kérdése:

Foglalkozzak ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés

Eléggé tanácstalan vagyok egy fiúval kapcsolatban.

Először is azt fontos tudni,hogy én 20 éves vagyok (két hónap múlva

21) a fiú pedig 26 éves, tehát 5 év van köztünk.

Telefonon szoktunk beszélni pár naponta. A fiú nagyon rendes, sőt talán túlságosan is, udvarias.

Ráadásul nem cigizik,nem is iszik, szóval ezek nagyon jók, viszont. A

furcsa benne az- múltkor rákérdeztem mikor személyesen találkoztunk-

hogy nincs kedvenc zenéje, filmje, nem is nagyon hallgat zenét, néz

filmeket. Illetve nyaralni, strandra sem igazán szoktak menni, és nem

azért mert nem lenne rá pénzük. Azt tudni kell, hogy elég gazdag

családról van szó, mert földjeik vannak, tehát a mezőgazdasággal

foglalkoznak. Az is furcsa kicsit, hogy a fiúnak nem okostelefonja

van, ez még nem is olyan baj, de látszik a telefonon, hogy már

használt, karcos, azt hiszem, a képernyője. És ezt is vehetne

nyugodtan újat, pénz lenne rá. Tehát ennek a fiúnak nincs nagyon

identitása, és ez azért is rossz kicsit, mert ugye így nem tudunk

zenéről, filmekről, ilyesmiről beszélgetni. Viszont, ahogy már mondtam

egyébként nagyon rendes, tisztelettudó fiú, ritka manapság szerintem.

Eddig kétszer találkoztunk, először ketten voltunk, de legutóbb már elmentünk a

faluba,ahol lakik a szüleivel, nagymamájával,bemutatott a családnak, megmutatta,hogy hol élnek.

Az anyukája is mondta, hogy nem szoktak menni nyaralni,ilyesmi sem, meg hogy már 1 nap

kiesés is milyen veszteség. Ja, az fontos,hogy ők végeznek minden munkát,

nem alkalmaznak senkit. Félek,hogy a szülei (vagy netalán a fiú is) azt szeretnék,hogy majd

én is ott dolgozzak velük,ha összejönnék a fiúval, pedig nekem nem ez a célom, egyetemre

járok, és a diplomámmal kapcsolatos területen( ami nem a mezőgazdaság) szeretnék elhelyezkedni.

Nem tudom,hogy a fiú hogy képzeli el a jövőjét, meg kéne kérdeznem,de nem tudom,

hogy kérdezzek rá, hogy ne így konkrétan. Elsősorban azok tanácsát várom akik falusiak/ mezőgazdasággal foglalkoznak, és jobban belelátnak a dolgokba,de más is adhat tanácsot persze.

2017. jún. 13. 23:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Tipikus pénznekélő fillérbäszó család. Ismerek ilyen családokat, tele vannak pénzzel és kb. soha nem élvezik ki, mert minden nap azt a darab papírt hajtják. Már pedig, ha bekerülsz a családba, számíthatsz arra, hogy ugyanúgy be leszel fogva, mert akkor már a "családhoz tartozol". Menekülj! Ráadásul nagyon igénytelen is lehet a srác, ha megtehetné, hogy vegyen egy kulturáltabb telefont. Illetve, ha se filmek, se zene nem érdekli, akkor eléggé egyszerű is lehet, mint a faék. Most a mikor menjetek ki fejni a tehenet kérdés lesz központban nálatok? :O
2017. jún. 13. 23:10
 2/14 anonim ***** válasza:
*pénznek élő
2017. jún. 13. 23:10
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem fog letörni a körmöd egy kis ganajászástól
2017. jún. 13. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs identitása. Nekem sincs kedvenc zeném, mindenevő vagyok, ráunok hamar egy műfajra vagy előadóra és nem is hoz lázba egy ilyen téma. Semmiből sincs kedvencem, mert minek, szeretem a változatosságot, mindig más tetszik meg. Filmeket nem nagyon nézek, mert nekem időpazarlás és nem tudok ott ülni másfél órán át, sokszor a semmiért...

Ellenben nagyon szívesen alkotok (írok, rajzolok, modellezek), sokat olvasok, szabadidőmben is érdeklődöm a szakommal kapcsolatos dolgok iránt... És alapvetően művészet/tudományorientált vagyok, szeretem járatni az agyam, erre nálam egy film vagy strandon gubbasztás nem alkalmas. Akkor inkább túrázás, mozgás, vagy bármi hasonló. Persze, néha az is kell és élvezem is, de találok magamnak sokkal tartalmasabb, produktívabb dolgokat, amikről ugyanakkor sokkal szívesebben beszélnék/elmélkednék. És azért nem szűk rétege érdekel a dolgoknak, szóval általában mindenkivel megtalálom a közös hangot, aki kicsit mélyebbre ás a passzív elfoglaltságnál.

Most lehet mondani, hogy nem tudok lazítani (lehet benne igazság :D), de azt kikérem magamnak, hogy nincs identitásom. Lehet, hogy a filmekről meg a kedvenc zenémről lövésem sincs, ellenben van egy rendesen felépített, komplex véleményem a hit kérdéséről, a családról, a politikai helyzetről, vagy valamiről, ami számomra "nagyobb" kihívást jelent.

És elég sekélyesnek tartom, hogy a zenei ízlése megvolt, de az nem, hogy hogyan képzeli a jövőjét. Lényegében olyan, mintha nem is lenne vele foglalkozva úgy igazán. Ne vedd sértésnek.

l

2017. jún. 13. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha szeretsz alkalmanként felöltözni,étteremben enni,stb. felejtsd el,mert ezzel a pasival nem fogsz. Itt most nem arról van szó,hogy kihasználnád,az azért nem itt kezdődik. Szóval ha néha szeretnél elmenni valamerre,ne ezt a pasit válaszd.
2017. jún. 13. 23:21
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Tehát nézzünk rá a problémádra. Nincs vele semmilyen közös témád, vélhetően nem vagy szerelmes sem. Ez már úgy alapból gáz. Egyáltalán nem érdekel a családja, a munkája. Elképzelni sem tudod ott magad. Az egyedüli érv hogy relatív gazdagok és a srác udvarias. Ráadásul egy zsírsmucig parasztcsalád. Nyilván nem fogják finanszírozni a tanulásod, nem fog elvinni wellnessezni. Nem fog kapni egy coupe bmw-t hogy abban vigyen nyaralni. Tehát felejtősnek tűnik.
2017. jún. 13. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem való hozzád, ha ő ennyire követi a tradíciókat, te viszont sokkal nagyobb dolgokra vágysz ennél.
2017. jún. 13. 23:29
 8/14 A kérdező kommentje:
De, kezdek szerelmes lenni, az a baj. A fiú eddig szimpatikus,csak a szülei nem. Én úgy látom mintha elnyomnák, meg 26 évesen is még gyerekként kezelnék.
2017. jún. 13. 23:31
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

"Hasonló a hasonlónak örül."

és ne azért ismerkedj valakivel, mert nincs jobb, vagy mert épp arra vetődött.

Udvarias, jól nevelt, stb fiúkból tele a padlás. Ha már egyetem, bemész egy bölcsészkarra és láss csodát.

Te nem így nőttél fel, ahogy ő ezért ilyen furcsa ez, amivel amúgy nem is lennél egyedül. Nagyon nem.

Szerintem nincs értelme belemélyedni.

2017. jún. 14. 01:18
 10/14 Fish1 ***** válasza:
Szerintem feltételezésekbe ne menj bele, mert lehet, hogy az igazságnak köze sincs ahhoz, amit gondolsz. Miért lenne ciki rákérdezni arra, hogy valakinek mik a hosszú távú tervei az életben?...
2017. jún. 14. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!