Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalkozzak ezzel a fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kingimingi kérdése:

Foglalkozzak ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés

Eléggé tanácstalan vagyok egy fiúval kapcsolatban.

Először is azt fontos tudni,hogy én 20 éves vagyok (két hónap múlva

21) a fiú pedig 26 éves, tehát 5 év van köztünk.

Telefonon szoktunk beszélni pár naponta. A fiú nagyon rendes, sőt talán túlságosan is, udvarias.

Ráadásul nem cigizik,nem is iszik, szóval ezek nagyon jók, viszont. A

furcsa benne az- múltkor rákérdeztem mikor személyesen találkoztunk-

hogy nincs kedvenc zenéje, filmje, nem is nagyon hallgat zenét, néz

filmeket. Illetve nyaralni, strandra sem igazán szoktak menni, és nem

azért mert nem lenne rá pénzük. Azt tudni kell, hogy elég gazdag

családról van szó, mert földjeik vannak, tehát a mezőgazdasággal

foglalkoznak. Az is furcsa kicsit, hogy a fiúnak nem okostelefonja

van, ez még nem is olyan baj, de látszik a telefonon, hogy már

használt, karcos, azt hiszem, a képernyője. És ezt is vehetne

nyugodtan újat, pénz lenne rá. Tehát ennek a fiúnak nincs nagyon

identitása, és ez azért is rossz kicsit, mert ugye így nem tudunk

zenéről, filmekről, ilyesmiről beszélgetni. Viszont, ahogy már mondtam

egyébként nagyon rendes, tisztelettudó fiú, ritka manapság szerintem.

Eddig kétszer találkoztunk, először ketten voltunk, de legutóbb már elmentünk a

faluba,ahol lakik a szüleivel, nagymamájával,bemutatott a családnak, megmutatta,hogy hol élnek.

Az anyukája is mondta, hogy nem szoktak menni nyaralni,ilyesmi sem, meg hogy már 1 nap

kiesés is milyen veszteség. Ja, az fontos,hogy ők végeznek minden munkát,

nem alkalmaznak senkit. Félek,hogy a szülei (vagy netalán a fiú is) azt szeretnék,hogy majd

én is ott dolgozzak velük,ha összejönnék a fiúval, pedig nekem nem ez a célom, egyetemre

járok, és a diplomámmal kapcsolatos területen( ami nem a mezőgazdaság) szeretnék elhelyezkedni.

Nem tudom,hogy a fiú hogy képzeli el a jövőjét, meg kéne kérdeznem,de nem tudom,

hogy kérdezzek rá, hogy ne így konkrétan. Elsősorban azok tanácsát várom akik falusiak/ mezőgazdasággal foglalkoznak, és jobban belelátnak a dolgokba,de más is adhat tanácsot persze.

2017. jún. 13. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
MÉG A TELEFONJA IS KARCOOOOS?Menekülj! XD
2017. jún. 14. 08:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Ugyanaz vagyok 2 évvel fiatalabb kiadás.

Telefon: nem éli túl egy okosteló sem ezt a szakmát, ha elérhető akarsz lenni valami gombos telefon kell. Nekem van okos de nem mindenhova tudom elvinni

Ha mezőgazdász vagy akkor valószínű egyre több földet szeretnél venni (több földön olcsóbban termelsz) meg a gépeidet korszerűsíted folyamatosan de ezeket is csak a nagyobb haszon érdekében.

Ez tehát előny, hogy nem szórják a pénzt hanem befektetik.

Ha csak szántóföldjük van akkor nem felettébb nehéz a munka csak időigényes, általában gépeket kezelnek.

A zene, filmek kimaradtak mert ugye szereti amit csinál, ezt együtt bepótolhatjátok.

Az ha a szüleinek segít magának (és neked) segít.

Ha értelmes és megfelelő a birtokméret felvehet alkalmazottakat.

Valószínű soha nem fog trendeket, divatot követni.

Ha nálad jó pont a hűség, abban gondolom erős

Leírod amúgy, hogy mit csinálnak, mekkorában, talán tudlak támogatni a döntésedben.

2017. jún. 14. 08:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem írnám le a srácot csak ezek alapján, mert attól, hogy vki zenét nem hallgat és filmeket nem nagyon néz, attól még lehetnek tartalmas hobbijai. Az már aggasztó lenne, személyesen nekem, persze, ha emellett SEMMILYEN hobbija nem lenne, csak kukulna szabadidejében vagy munkamániás lenne. Ha meg tartalmas életet él, akkor kérdezgetném arról, nemcsak filmekről meg zenéről lehet beszélni... vagy mutatnék neki akkor filmeket, zenét, a reakciójából úgyis meglátszik, hogy van-e benne elég kompromisszumkészség vagy érdekli-e, amiről beszélsz.

Én a mezőgazdasági résznél azért megkérdezném a srácot, hogy "tegyük fel, hogy összejövünk és komolyra fordul a kapcsolat, akkor elvárnátok ti és a szüleitek hogy én is ott dolgozzam? Mert ha igen, akkor ez szerintem nem fog működni, mivel tényleg szeretem a szakot, amin tanulok, és abban szeretnék elhelyezkedni." és aztán megmondani, hogy ezt most nem azért mondod, mert ilyen őrült csaj vagy, aki már az esküvőt tervezi, hanem szeretsz előre gondolkodni.

2017. jún. 14. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
A régi okostelefonomat a páromnak adtam, annyira utálja, hogy kutat nyomógombos után. Ismerek mezőgazdasági embereket, járnak ők is pihenni, csak nem nyáron, hanem amikor nincs munka. Járnak étterembe is. Ebbe bele kell születni. Ők más életet nem tudnának elképzelni. Ha összejöttök, neked nem kell feltétlenül ezt csinálnod.
2017. jún. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!