Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterokent kiprobalnam, passzivkent fiuval, de csak olyannal aki turelmesen es finoman csinalna. Szerintetek van ra esely v ne foglalkozzak ezzel? 28f
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__766..
3-as!
A linkem masodik hozzaszolojahoz mit szolsz?
Csak mert ott nem kommenteltel...
4#
Ő sem heteró. Heteroszexuális ember nem létesít önszántából szexuális kapcsolatot a saját nemével.
Pedig sok kislany van aki smacizik a sajat nemevel es heteronak titulalja magat!
En azt hittem ok kivetelek ez alol mert pofara kene esni toluk mert lanyok es nekik mindent lehet!
61%-os, ritka hülye vagy:D
Hogy lehet valaki ennyire nőgyűlölő?
8!
Nem nogyulolo vagyok csak egyenjogert kuzdo!!
A ketto nem ugyan az!
A pitcsaknak mindent elneznek foleg a szexehes fhaszik,de ha egy fiu csak annyit ir hogy kivancsisagbol kiprobalna a sajat nemevel mar homar!
Forditott helyzetbe meg megy a biztatas..
Gondolom veled az elen es erre veritek!
:DD
Te nagyon nem ismersz engem.
Az a fiú, aki fiúkkal is ki akarja próbálni, nem heterö, lányok esetében ugyanez.
De te csak szidod a lányokat, pedig nem ők tehetnek róla hogy őlet jobban elfogadják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!