Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnám, de a párom nem szeretné, mi legyen?
Ez teljes mértékben a párod mentalitásán múlik. Engem sem izgat kifejtetten a 2csaj felállás, de kipróbálnám, már csak azért is hogy kihúzzam a bakancslistámról.
De az sem zavarna, ha szimplán lefeküdne a párom egy másik csajjal amíg őszinte marad.
Nem kertelni kell, kisasszony, hanem elmondani neki, hogy ez igazából a te vágyad lenne, hogy lánnyal legyél. Néha az "úgy gondoltam" helyett jobb az egyenesség.
38/N
100 egészséges,HETERO,pasiból,99 imádná,ha hoznád a barátnődet!
Lányt hol találtok?
Szórakozóhelyek,plázák,net,de sok prosti is vállal párokat.
Jol latod!
Az en pasimnak is megfordult a kis fejeben az otlet...
30/L
Lehet, hogy csapdának tekinti.
Egy alternatív megoldás lehet egy swinger klub is.
A közhiedelemmel ellentétben nem kell ott fűvel-fával lefeküdni és orgiákat tartani. Lazán lehet, hogy egész este csak egymással vagytok egy zárt szobában.
Ott megkérhetsz csajokat, hogy csatlakoznának-e vagy megengedheted egynek ha nyit rá.
Én a swingert javasolnám, mert ott mindent lehet, de semmi sem muszáj! :)
Viszont azt tudni kell, pláne ha hosszú távon tervezel a jelenlegi barátoddal, hogy nem mindenkinek való a hármas. Nekem az előző kapcsolatom pl. egy ilyen hármas szexre ment rá. Nagyon sok beszélgetés, önismeret és bizalom kell hozzá. Lehet, hogy a párod pont azért nem rajong az ötletért, mert fél attól, hogy ez tönkre teheti a kapcsolatot. Beszélgessetek erről őszintén, nyíltan.
Úgy látom a pasid olyan mint én. Ha velem jön össze egy csaj, úgyis tudnia kell, hogy nem vagyok benne ilyesmiben. Sőt, lehet dobnám is azt, aki ilyenre vágyik.
Amúgy meg, mi az, hogy csajjal szexelni nem megcsalás?
Elég undorító egy nőszemély vagy te úgy összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!