Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kipróbálnám, de a párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogesz:) kérdése:

Kipróbálnám, de a párom nem szeretné, mi legyen?

Figyelt kérdés
Már a negyedik barátommal vagyok kapcsolatban, 3 hónapja vagyunk együtt. Ő szeret domináns lenni az ágyban, ugyanakkor egy csendesebb emberről van szó de egy igazi állat is. Már igen rég óta kipróbálnék egy hármast, és meg is kérdeztem a dologról. Úgy gondoltam hát melyik pasi ne szeretne még egy csajt az ágyikóba ha a barátnő is kifejezetten szeretné kipróbálni. Ő azt mondta nem nagyon vonzza a dolog, engem viszont igen. Már azon is gondolkoztam, hogy mi lenne ha szimplán egy lánnyal feküdnék le, de az elég genyó húzás lenne független attól, hogy ez nem feltétlen megcsalás..inkább elhallgatás..hazugság. A lényeg hogy nem lenne szép dolog. De akkor mégis hogy oldjam meg hogy a barátomnak se legyen rossz, és hol találhatok olyan lányt aki benne lenne a dologban?

2016. márc. 18. 14:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Sokak szerint nem az. Abból indultam ki. És nem vagyok undorító csak mert más dolog is vonz, de abszolút nem érzelmileg csak testileg. Nem csaltam meg és nem hazudok neki, így nem tudom mi undorító van bennem..Inkább te vagy értetlen ha egy megfogalmazódott kérdésből már előítéleteskedsz..veled aztán egy élmény lehet..
2016. márc. 18. 15:16
 12/28 anonim ***** válasza:
62%

"Én is azt hittem ennek örülnének a pasik, de ő jelenleg a negyedik barátom és ebből egyetlen egy lett volna benne,..."

Mert félnek!

Gondolj bele,bedobod az ötletet,ő rávágja,hogy IGEN!! :)))) Erre közlöd,hogy te csak vicceltél,és takarodjon!

Ettől félnek.

2016. márc. 18. 15:20
 13/28 anonim ***** válasza:
26%

10.

Mé? Vallási fanatikus vagy? Kicsi?

2016. márc. 18. 15:21
 14/28 A kérdező kommentje:

12.

Aki ismer engem tudja, hogy nem vagyok ilyen és elég jól kiismerem az embereket. Ráadásul én adtam elő, hogy milyen jó lenne és izgi és milyen sok lány nem akarná de furcsa mert én igen. Tehát nem akarok én félrevezetni, nem vagyok gonosz. :D

13.

Ezen jót nevettem :D XD

2016. márc. 18. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

#10-ke. Most aztán jól megaszontad a véleményed a kérdezöről!

Miért is undoritó?

Mert vannak vágyai?

Ami véletlenül nem felel meg a te izlésednek?

Mert te ezt meg azt csinálnál a barátnőddel!

Gratula! Akkor a szabad vélemény jogán.

Gondolom neked olyan barátnő kell/van akinek nem lehetnek gondolatai, vágyai, birtokolhatod, és a kiteljesedése melletted, hogy csicskulhat.

2016. márc. 18. 15:51
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Éld meg a vágyaid vele vagy nélküle,,ez már csak rajtatok múlik,,,de soha senki kedvéért ne mondj le róla...
2016. márc. 18. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
49%

És akkor mindenki csodálkozik, miért kapják az általánosítást a biszexek és egyesek miért félnek összejönni egy biszexszel :D

Az addig teljesen rendben van, hogy egy biszexnek lehetnek olyan vágyai, amit a párja nem tud megadni neki, ha a másik nemre is vágyik.

Tiszta sor.

Na de az, hogy egyenesen kikéri magának némely ember, mi az hogy a párja nem megy bele vagy nem nézi jó szemmel, hát ácsi!!

Ha nem szereted és nem tiszteled annyira, hogy ne csinálj olyat, ami őt esetleg kellemetlenül érinti, akkor szakíts szépen.

Igen, mert ez így helyes.

Ettől eltekintve előfordulhat, hogy meg tudjátok beszélni és mindenki happy, de figyelj a másik akaratára is, ha már egyszer bevállaltad, hogy vele jössz össze.

Nyugodtan lepontozhat minden "ki akarom élni a vágyaimat és engem aztán a jóisten se korlátozhat" mentalitású ember. :)

2016. márc. 18. 18:30
 18/28 A kérdező kommentje:

17.

És ezt mégis, hogy képzelted el? Hogy még össze se jöttünk és randin felteszem neki a kérdést, hogy mit szólnál ha még egy csajt bevennénk a még nem létező kapcsolatunk nem létező szexuális életébe? Egy ilyen kérdés nagyon nem illik egy kapcsolat kezdeti szakaszába. Ezt később ha van már bizalom lehet felvetni.

2016. márc. 18. 18:36
 19/28 anonim ***** válasza:
73%

Látom tökéletesen sikerült értelmezni, amit írtam :)

Lehet velem van a probléma, de nem az első randin jövök össze az illetővel...

Addig pedig amíg megismerem kellőképpen, el tudom dönteni, hogy későbbiekben képes leszek-e érte áldozatokat hozni, avagy sem.

Ha a kapcsolat menet közben mégsem úgy alakul, ahogyan azt mindketten terveztük, szépen fennáll a szakítás lehetősége és nem pedig az, hogy egyik-másik fél titokban élje ki a vágyait vagy ráerőszakoljon bármit is a párjára.

Ilyen egyszerű.

Persze lehet valaki inkább játszik a másikkal, az már a ti dolgotok.

2016. márc. 18. 18:42
 20/28 A kérdező kommentje:
Mi sem az első se második randin jöttünk össze. Csak annyit mondtam neked, hogy amíg két ember nincs együtt, pláne a lány, hogy hozna fel szexel kapcsolatos dolgot? Ott jönne a következő: kis lotyó, élből a szexre gondol. Annyira tudom, mert mindig ez van. Eszem ágába sincsen senkit átverni, ki is fejeztem, hogy genyó húzás nem áll szándékomba, olyan kommenteket vártam amik segítenek,nem pedig osztják a nem létezőt..
2016. márc. 18. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!