Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Foglalkozzak ezzel a fiúval...

Foglalkozzak ezzel a fiúval vagy inkább hadjam?

Figyelt kérdés

Le írom az egész sztorit légyszives írjatok véleményt és segitsetek.

Van egy fiú akit 13 évesen ismertem meg azóta eltelt 3 év és én azóta úgymond bele vagyok bolondulva de hát akkor még nagyon fiatal voltam és eszembe se jutott olyan hogy bármi legyen köztünk.. Ő 10 évvel idősebb nálam de ez végülis számomra nem problema. Ő pont olyan fiu aki nekem kell vicces, helyes, rendes tényleg el tudnám vele képzelni az életem. De az egyik baj az hogy ha úgy nézzük akkor rokon , de nem vérszerinti. Anyának a mostoha apja és az ő nagyanja(az apja felől) édes testverek. Anya ismerte kis koraba is mert sokszor vigyazott ra meg ilyenek de vérszerinti rokonság nincsen köztünk de akkor is rokonok vagyunk ha úgy vesszük. Úgy találkoztunk hogy a nagybáttyám meg ő lejöttek hozzánk egy hétvégére és én már akkoe bele szerettem vagy nem is tudom minek nevezzem. Ez volt 2013 ba, azóta nem találkoztunk de párszor beszéltünk facen legtöbbször ő írt rám szoval sztem biztos hogy szokott rám ő is gondolni nem csak én rá :D hozzáteszem ő ott lakik ahol a nagyimék de furcsa modon mikor megyek sose van ott naluk meg sose latom meg félek is mert nem tudom mit kene mondanom neki. A másik baj az hogy ő azóta összeköltözött egy lánnyal, de mikor ir nekem mindig megkerdezi hogy van e emberem :D meg hogy volt e már meg ilyenek, sztem ha nem akarna tőlem valamit nem kérdezné ezt mindig... Meg ha akarna is nem tudom hogy mitcsinálnék szegény lány akivel most van én nem akarom azt csinálni vele hogy elveszem tőle az emberét pedig tuti hogy nem szereti őt a fiu. Ha lenne is valami csak is 18 eves korom utan mert csak van koztunk 10 ev. De ha 18 leszek ő meg 28 nem érdekelne.. Szerintetek mitcsináljak? ? Olyan jol ereztuk magunkat mikor itt volt nalunk életem szerelme. Akármit csinálok úgxis rossz döntést hotok és valakinek fájni fog

2016. febr. 8. 03:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Sosem hadjad, inkább hagyjad.
2016. febr. 8. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!