Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan őrizheti meg az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan őrizheti meg az ember a méltóságát, ha egyedül kell leélnie az életét?

Figyelt kérdés

Az életem jelen pillanatban űgy tűnik, hogy párkapcsolat nélkül tellik majd el. Ez önmagában sem kellemes érzés, de még messze nem minden.

Ha az ember ilyen életet él akkor a környezete előbb-utóbb a szájára veszi. Vagy arra célozgatnak, hogy a saját nemét szereti vagy szimplán kigúnyolják, hogy még ennyire sem képes vagy egyéb más verziók jönnek.

Hosszabb távon mindenképpen felőrli az embert. Van, aki képes lett rá, hogy mindezek ellenére is tiszteletet vívott ki és elfogadták?

2017. júl. 14. 20:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én nem tartok, de nem normális, hogy így állsz hozzá.
2017. júl. 14. 21:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Ha szinte egész életedben csak a bántást kapod, akkor szerintem érthető. Ezalatt nem fizikait, hanem verbálisat kell érteni.Megvédeni pedig sosem tudtam magamat. Ha vissza is próbáltam szólni, addig nem hagytak békén, amíg ki nem borultam. Mert egy ilyen senkiházi féregnek még ahhoz sincsen joga.Van aki éveken keresztül gúnyolt emiatt és a családtagjaim úgy tettek, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
2017. júl. 14. 21:37
 13/30 A kérdező kommentje:
A legszívesebben a remeteéletet választanám egyébként de manapság még azt is nagyon nehéz összehozni.
2017. júl. 14. 21:38
 14/30 anonim ***** válasza:
47%

Szánalmas ahogy itt nyafogsz.

Menj egy szigetre. Az való neked.

Adnak tanácsot és te tovább hajtogatod hogy de akkor is akkor is akkor is.

Igen fordulj orvoshoz!

2017. júl. 14. 21:59
 15/30 anonim ***** válasza:
52%

hány éves vagy?

és volt már szexuális kapcsolatod életedben?

2017. júl. 14. 22:16
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

Szájára veszi? :D

Majd odavágom eléjük a többi eredményeimet, amit elértem az életben a tanulmányaimtól át a saját keresetemből vett összes dolgon és a barátaimmal töltött élményeken kereszetül az utazásaimig, a lefutott félmaratonjaimig, minden mással együtt, amit nem tudok megmutatni (például, hogy mennyire ki tudom maxolni az életemet anélkül, hogy más tökein csüngnék kétségbeesetten), aztán lehet a szájukra venni.

Azért nem fogok keresni egy szerencsétlent és felcsapni gyerekgyárosnak, hogy elégedettek legyenek velem. Szerencsére az én szeretteim abban mérnek, hogy mit hoztam ki magamból és az életemből, nem azt, hogy hogy tudok valakit szerezni magamnak. Mert tudnék. Csak épp nem ott vannak az elvárásaim, ahol azoké, akik vevők lennének mellettem elköteleződni.

Én boldog vagyok és elégedett az életemmel. Ők meg valószínűleg kuurvára nem azok, ha jobb dolguk nincs, mint engem ezért sajnálni, a szájukra venni, vagy az én életemen csámcsogni.

N

2017. júl. 14. 22:17
 17/30 A kérdező kommentje:
22.16, válaszolhatok a kérdésedre privátban? Nem akarom nevetségessé tenni magamat.
2017. júl. 14. 22:19
 18/30 A kérdező kommentje:
Egyébként nem akarok bántani senkit. Csak valahogy letölteni azt az időt, ami megadatott.Normálisan.
2017. júl. 14. 22:20
 19/30 A kérdező kommentje:
Ez egy frappáns válasz volt, kedves 22.17-es! Tisztellek érte!
2017. júl. 14. 22:23
 20/30 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne, hogy hany eves vagy, hogy ezt igy erzed. Akar privatban is.
2017. júl. 14. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!