Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy boldog életet élni, ha szinte minden összejön az ember életében, de örökké egyedül van?
Egyrészt: olyan nincs, h örökké egyedül (mert a Földön még 7 milliárd ember él)
Másrészt: ha szeret olyan dolgokat csinálni, amit egyedül a legjobb (pl.:netezni, maszturbálni, állatokkal, növényekkel foglalkozni, tanulni, olvasni, stb.), és sokat van egyedül (az átlaghoz képest) akkor lehet, hogy sokkal boldogabb, mint aki nagycsaládban él, vagy párkapcsolatban vagy albiban a haverokkal.
Persze, ha extrovertált és/vagy társfüggő az illető, akkor nem lehet boldog, mert az extrovertáltak a társaságtól veszik az energiájukat. Az introvertáltak pedig az egyedüllétben töltekeznek, és rettentően kifárasztja őket mások (akár csak egyetlen ember) társasága.
Öhm, ha hazajössz a "meló"-ból, akkor nincs meg mindened, ha melóznod kell a pénzért akkor anyagilag nem vagy független, nincs passzív jövedelmed.
Ez a válaszom az elsőnek is, ha mindened meglenne, akkor lenne barátnőd is. Nekem speciel elért nincs barátnőm mert sok a dolgom és nem érek rá csajozni, nincsenek is a munkahelyemen csajok, informatikus vagyok.
Na ne mondd, megmondhatod reggel 7-re vagy 9-re mész be dolgozni? Én meg 3-4 év szakmai tapasztalattal, megmondhatom melyik héten van kedvem benézni a céghez, havi fél millióért. Sosem kelek fel ilyen korán. Mégis megterhelő nekem a munka és a csajozás egyszerre.
Amúgy meg ha az apád zsíros, én a helyedben kihasználnám, és a szabadidőmet meg csajozással tölteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!