Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan őrizheti meg az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan őrizheti meg az ember a méltóságát, ha egyedül kell leélnie az életét?

Figyelt kérdés

Az életem jelen pillanatban űgy tűnik, hogy párkapcsolat nélkül tellik majd el. Ez önmagában sem kellemes érzés, de még messze nem minden.

Ha az ember ilyen életet él akkor a környezete előbb-utóbb a szájára veszi. Vagy arra célozgatnak, hogy a saját nemét szereti vagy szimplán kigúnyolják, hogy még ennyire sem képes vagy egyéb más verziók jönnek.

Hosszabb távon mindenképpen felőrli az embert. Van, aki képes lett rá, hogy mindezek ellenére is tiszteletet vívott ki és elfogadták?

2017. júl. 14. 20:57
1 2 3
 1/30 Diavolino44 ***** válasza:

Ugy, hogy nem erdekel, mas emberek velemenye.

Amugy azt gondolom, ha teljesen egeszseges vagy, ertsd pl suket,vtolokocsis, akkor csak szimplan szuletett vesztes alkat vagy, s ezen csak szimplan nem akarsz valtoztatni.

Nekem ket es fel eve dignosztizaltak az orvosok "valamit", s azt mondtak ezen nem lehet valtoztatni. Napi 3 orat dolgozom azon, hogy ne legyen igazuk. S egyszer tudom, hogy elfogom erni, hogy olyan legyek mint barki mas.

2017. júl. 14. 21:06
 2/30 anonim ***** válasza:
79%

A környezetemben több ilyen ember is van, és én magam is ilyen vagyok. Érdekes, hogy akiket példaként tudnék felhozni, mind nők (én is). :)

Azt látom, hogy akik egyedül élnek, a munkájukban teljesednek ki igazán, hiszen mindketten magas beosztásban dolgoznak. Rendes és kedves emberek, a munkájuknak élnek. Tisztelik és szeretik őket.

30 feletti nő vagyok én is, saját döntésem alapján egyedül leszek, és én is azt érzem, hogy nekem a munkámban kell kiteljesednem. Azt érzem, hogy tisztelnek is.

Egyébként az ismerősi körömben lévő egyedülállókat nem vesszük a szánkra, engem sem szoktak pl. a munkatársaim heccelni, bántani amiatt, hogy egyedül vagyok.

2017. júl. 14. 21:07
 3/30 A kérdező kommentje:
Nézd, a helyzet az, hogy egyszerűen nem találom a közös hangot az emberekkel. Az is nagy csoda, ha egyáltalán elfogadják a jelenlétemet. Nem keltek vonzalmat és nem értek a nőkhöz. Nagyjából erről lenne szó.
2017. júl. 14. 21:08
 4/30 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagy, kedves 2-es.
2017. júl. 14. 21:09
 5/30 A kérdező kommentje:
Diavolino, a született vesztes alkaton mit lehet változtatni?! Szerintem semmit!
2017. júl. 14. 21:10
 6/30 anonim ***** válasza:
Ha egyedül nincs méltóságod, más sem tud neked adni.
2017. júl. 14. 21:12
 7/30 A kérdező kommentje:
De akkor mit lehet csinálni? Verekedjek, balhézzak vagy mit?
2017. júl. 14. 21:14
 8/30 anonim ***** válasza:
Nem kell verekedni. Ha az egyedüllétedre céloznak vagy viccelnek vele, meg kell tanulnod frappáns, szúrós válaszokat adni, hogy kicsit úgy érezzék ura vagy a helyzetednek és leszálljanak rólad.
2017. júl. 14. 21:23
 9/30 anonim ***** válasza:
64%
Erre a reakciódra én csak azt tudom tanácsolni, hogy fordulj pszichológushoz sürgősen, mert ha ez az éned egy kapcsolatban előjön, megkeseríted a párod életét. Szóval tedd rendbe magad először. És találj valami hobbit, ami leköt, olvass, túrázz, sportolj, írj verset, regényt, fotózz...
2017. júl. 14. 21:25
 10/30 A kérdező kommentje:
9-es, nem lesz kapcsolatom, szerintem kizárt, hogy érdekelnék valakit is. Olyat meg végképp nem, aki nekem is tetszene. Szóval ettől nem kell tartanod.
2017. júl. 14. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!