Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó stratégia, ha kicsit felpörgetem a dolgokat?
sokan csinálják, annyi hogy ne hitegess több lányt, hogy ő a befutó, legyen meg az, hogy "még csak ismerkedünk és ahogy alakul"
és ha mást találsz akkor ne csak eltűnj hanem legyél korrekt, hogy sajnálod nem jött össze...
Jobb ha a csajok erről eleinte nem tudnak, mert ha valaki olyan beállítottságú, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik, akkor kapásból ott hagy. (Tapasztalat, nekem is udvarolt egyszer egy srác, hajlottam is a felé hogy összeillünk, megpróbálhatnánk, erre eltűnt, mert mint kiderült másnak is csapta a szelet, őt választotta, fél évre rá eljegyezte, majd a csaj dobta, most meg próbálja magát visszaédesgetni hozzám... csak én ezek után röhejesnek tartom amit csinál..)
Illetve ahogy mondták már, ne hitegesd őket, hogy utána egytől egyig pofára essenek.
Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló mindaddig amíg nem ígérsz meg olyan dolgot amit később nem tudsz vagy nem akarsz betartani.
Ehhez gyomor kell, ha találkozol valakivel aki majdnem tökéletes de keresgélsz még tovább majd lecsúszol róla nagyon ideges leszel, helyén kell kezelni a dolgokat.
Sok szerencsét!!!
Ha mindenki így viselkedik, miért csodálkozom, hogy ide jártok sírni az ócska kapcsolataitok miatt.
Ha átvertek továbblépsz, de máson leverni a múltbéli sérelmeket beteges. Ha pedig úgy mész bele egy kapcsolatba, hogy átverem és ő is átver engem... hát ez még betegesebb.
"Engem ejtettek mindig pofára. Ők is ugyanezt csinálják, akkor én miért ne?"
Újra a tipikus: "ha nem tudom elviselni, elkezdem én is ezt csinálni" mentalitás. Miért ne legyél olyan? Azért mert legyen már annyi tartásod hogy nem süllyedsz le az ő szintükre. Vagy ne gyökerekkel ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!