Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem hogy ráírtam a csajra másnap randi után h mennyire jó volt vele. Tényleg le kellett volna szarni? Nektek milyen stratégia jött be fiúk?
Szerintem jól tetted.
Nem kell játszmázni már 1 randi után.
Az ráér később is:D
Na jó,ezt viccnek szántam.
Ne általánosíts! Nem minden lány egyforma! Van, akinél az jön be, ha írsz neki, érdeklődsz.
De, van, akinek nem is tetszel, és azért nem fog reagálni az írásodra.
Én személy szerint alig várnám, hogy mikor írod meg, hogy "mennyire jó volt velem"..na érted.
Igaz, nem fiú vagyok, bocs.
Jézus ereje. :D
Nagyon boldog voltam, amikor ilyen üzenetet kaptam. Szerintem ő sincs ezzel másképpen.
Nem tudom, hogy kinek esik jól, ha leszarják, nekem biztosan nem.
Emlékszem első randi után 20 perccel más MSN-en beszélgettünk tovább (akkor még az volt a divat).
Utálom a játszmázást, sose szerettem az alakoskodást. A randi végén nem beszéltünk meg másik randit ezért aggódtam is egy kicsit, de utána hogy dumáltunk, úgy éreztem nincs semmi baj. Szerintem attól csak férfiasabb valaki, ha mellette nem érzünk bizonytalanságot. Ő az alap, nem ingovány. Arra nem építek házat.
"Akik szeretik ha le....arjàk az olyan is. Annak egy bunkó pecs kell."
Ez is igaz, ugyanis minden nőnek bunkó pecs kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!