Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan magasak az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan magasak az igényeim és bekategorizálom a férfiakat?

Figyelt kérdés

Általában szokás mondani, hogy azt várd el az ellenkező nemű személytől, amit te is nyújtani tudsz. Ennek ellenére mégis sokszor megkapom, hogy lejjebb kellene adni az igényeimen. Nálam van pár sarkalatos pont, amik közül, ha már csak egy is hiányzik (vagy maximum egy hiányozhat), egyszerűen úgy érzem, nem elégíti ki az elképzeléseimet. Ezek az alábbi pontok:

- Külső/belső legyen rendjén, jöjjön be, legyen meg a kémia. Ez elég tág szempont, pontosan nem is tudom kifejteni, mert nincs semmiféle ideálom, hanem csak az összhatás a lényeg. Legyen stílusos (nem divatos!).

- Sportoljon. Én is sportolok, és ez akár lehet egy közös pont is, amivel motiválhatjuk a másikat. Akár közös túrákra eljárni meg ilyesmi.

- Legyen hobbija, amit rendszeresen űz. Ne az a típus legyen, aki meló után hazamegy és másnap reggelig a TV előtt döglik, hanem találjon magának olyan elfoglaltságot, ami szintén kikapcsolja és csiszolja az egyéniségét.

- Járjon egyetemre, illetve az egyetemi diploma. Jó magam is egyetemista vagyok, és egyszerűen hülyén érezném magam, ha a páromnak csak egy okj-ja vagy érettségije lenne. Legyünk akkor már mindketten hasonlóan tanultak.

Tudom, most jön a szidalomtenger, hogy a nők így meg úgy. Az biztos, hogy családalapítás után ezek a dolgok felborulnak, áthelyeződik a hangsúly az adott szempontok között, de jelenleg még csak párkapcsolat szintjén várom el ezeket.

Valóban lejjebb kellene adnom az igényeimet, ha én ezeket mind "biztosítom" a páromnak?

2017. júl. 13. 00:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, bekategorizálod a férfiakat, ráadásul feleslegesen, csak mert te magad hülyén éreznéd egy okj-s végzettségű ember mellett. Nekem mindegy amúgy, ki milyen szempontok alapján választ magának párt, de az fix, hogy én nem élnék boldog párkapcsolatban, ha ilyen kirekesztő módon választottam volna párt. Én tanár vagyok, a párom autószerelő, de még egyszer se volt olyan, hogy ne tudott volna hozzászólni az én gondolataimhoz.
2017. júl. 13. 10:03
 32/46 anonim ***** válasza:
49%

22-es: "Mondjuk nekem olyan elvárásom van csak, hogy szeressük egymást."

telitalálat !

2017. júl. 13. 10:08
 33/46 anonim ***** válasza:
20%
A szeretet az már annyira az előző évezred. Most már csak a tetszés és a b@aszás :D Ha nem 20 éves projekt lenne gyerekeket felnevelni, ritkák lennének a hosszú kapcsolatok.
2017. júl. 13. 10:14
 34/46 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem magas, ne add lejjebb.
2017. júl. 13. 10:16
 35/46 anonim ***** válasza:
33-as, ez szomorú. elkeserítő.
2017. júl. 13. 10:45
 36/46 anonim ***** válasza:
81%

Egy jó 10 évvel ezelőtt volt egy randim közös barátok által, nagyon érdekes volt. Úgy éreztem magam mint egy állásinterjún, de nem tolakodóan, csak úgy színpadiasan. A leányzó teljesen úgy beszélt velem mint egy HR-es, nagyon szisztematikusan végigkérdezte az összes iskolámat, a végzettségemet, hogy milyen nyelveket beszélek, hol dolgozom, hogy mit és milyen rendszerességgel sportolok és kezdte mondani az igényeit. Ez kb fél óráig tartott, és a végén megkérdezte hogy nekem mik az igényeim......mire közöltem vele, hogy egy olyan Nőt keresek akit feltétel nélkül szeretni tudok és jobb vele az élet,majd elköszöntem.

Te egy olyan típus vagy, hogy célhoz keresel embert, azt hiszed, hogy a közös érdeklődés, az iskolai végzettség, azonos egzisztencia alap, de ez nem így van. Ez a karrierista emberek sajátja, akik mindig előrébb és magasabbra akarnak törni másoknál és fontosabb nekik a külső megítélésük mint a belső boldogságuk.

Nálam 2 alapvető kritérium van, a hozzáállás, és hogy működjön a kémia. Nem érdekel honnan jött, milyen magas, nem érdekel, hogy alkoholista szülők gyereke, nem érdekel van-e diplomája, nem érdekel mennyit keres, mert ezeket egyedül is előteremtem, az érdekel, hogy szeret-e engem és bízhatok-e benne.

40F

2017. júl. 13. 10:54
 37/46 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még az is szerepel az elvárásaim között, hogy ne a Gyakorikérdéseken kérjen életvezetési tanácsokat, illetve ne itt keressen önigazolást.
2017. júl. 13. 11:14
 38/46 anonim ***** válasza:
67%
36-os, kár h csak 1 zöldet lehet adni, 100-at érdemelsz ! jól, tökéletesen látod a lényeget.
2017. júl. 13. 11:33
 39/46 anonim ***** válasza:
#35 persze, mert nem szereted a szexet. és biztonságos barátot keresel.
2017. júl. 13. 11:46
 40/46 anonim ***** válasza:
39: nem érted a lényeget.
2017. júl. 13. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!