Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan magasak az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan magasak az igényeim és bekategorizálom a férfiakat?

Figyelt kérdés

Általában szokás mondani, hogy azt várd el az ellenkező nemű személytől, amit te is nyújtani tudsz. Ennek ellenére mégis sokszor megkapom, hogy lejjebb kellene adni az igényeimen. Nálam van pár sarkalatos pont, amik közül, ha már csak egy is hiányzik (vagy maximum egy hiányozhat), egyszerűen úgy érzem, nem elégíti ki az elképzeléseimet. Ezek az alábbi pontok:

- Külső/belső legyen rendjén, jöjjön be, legyen meg a kémia. Ez elég tág szempont, pontosan nem is tudom kifejteni, mert nincs semmiféle ideálom, hanem csak az összhatás a lényeg. Legyen stílusos (nem divatos!).

- Sportoljon. Én is sportolok, és ez akár lehet egy közös pont is, amivel motiválhatjuk a másikat. Akár közös túrákra eljárni meg ilyesmi.

- Legyen hobbija, amit rendszeresen űz. Ne az a típus legyen, aki meló után hazamegy és másnap reggelig a TV előtt döglik, hanem találjon magának olyan elfoglaltságot, ami szintén kikapcsolja és csiszolja az egyéniségét.

- Járjon egyetemre, illetve az egyetemi diploma. Jó magam is egyetemista vagyok, és egyszerűen hülyén érezném magam, ha a páromnak csak egy okj-ja vagy érettségije lenne. Legyünk akkor már mindketten hasonlóan tanultak.

Tudom, most jön a szidalomtenger, hogy a nők így meg úgy. Az biztos, hogy családalapítás után ezek a dolgok felborulnak, áthelyeződik a hangsúly az adott szempontok között, de jelenleg még csak párkapcsolat szintjén várom el ezeket.

Valóban lejjebb kellene adnom az igényeimet, ha én ezeket mind "biztosítom" a páromnak?

2017. júl. 13. 00:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
39%
Az egyetemes kritériumot nem teljesen értem, meg a hobbit sem. A sport az nem hobbi? Nekem kb minden szabadidőmet elviszi a munka mellett az edzés, ésbaz ahhoz szükséges kajék sütése. Azt sem értem milrt kell valakinek egyetemre jérnia. Én konkrétan jártam mondjuk egy évet egyetemre, de otthagytam, és egy OKJ-s végzettségem van jelentleg dolgozok, mégsebhiszem, hogy én mivel nem vagyok diplomás, egy proli buta suttyó lennék. De ez a te döntésed. Ezeknek szerintem nem egyszerű megfelelni, de nem lehetetlen. Én amikor pl egyetemre jártam, a szakomon levő 150 főből a fiúk közül konkrétan rajtam kívül egy srác volt aki edzett. Szóval, ha csak egyetemi edzősöket vesszük, akkor már a 99% le is van húzva a WC-n a kritériumaid miatt. Ha viszont sikerül mégis valaki ilyet találnod, akkor gratulálok, de nem lesz egyszerű dolgod. Márbeleve abból a kevés ilyen emberből is tegyük fel 20%-ának meg mér van párja. Na szóval a lényeg, hogy szerintem magasra tetted a lécet, nagyon kevesen lesznek képesek megugrani, de azt teszel, amit akarsz.
2017. júl. 13. 00:37
 12/46 A kérdező kommentje:
Nagy örömmel olvastam a kommenteket. Egyfelől, mert örülök, hogy egyetértünk a többséggel, másfelől meg hogy normális hangnemű válaszokat kaptam. Pedig őszintén, picit féltem megnyitni a kérdésem, hogy elolvassam a kommenteket, savazásra számítottam. :D
2017. júl. 13. 01:00
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz irányból közelíted az egészet. Ennek így olyan hangulata van, amit simán elkerülnék. És nem a konkrét pontok tartalmáról beszélek.
2017. júl. 13. 01:18
 14/46 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is olyan anyagias, materialista felfogásod van, amit nem lehet a szerelemre ráhúzni, mert a szerelem és a kapcsolat főleg a kompatibilis személyiségeken múlik, vagy bukik el. Nekem sincs diplomám, mégis sok egyetemista lány mondta már rám, hogy intelligens vagyok és jóval többet tudok náluk, de van egy olyan sejtésem, hogy téged nem az intelligencia hoz lázba, hanem a fizetése, és maga a tudat, hogy ő is tanult ember, mint te.
2017. júl. 13. 01:55
 15/46 anonim ***** válasza:
61%

A manóba.

Mindennek megfelelek, de csak főiskolám van. És ugye a szabály az szabály.

2017. júl. 13. 02:52
 16/46 anonim ***** válasza:
55%

Így megfogalmazva, össze szedve jól hangzik. Jön majd egy pasi, hozza neked a rózsaszín ködöt és akkor már nem fog számítani, hogy elvárásaid felének felel meg.

Viszont, ha minden pontban megfelel, valószínű, semmi rózsaszín köd nem lesz. Azért lakótárs lehet belőle.

2017. júl. 13. 06:52
 17/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell lejjebb adni semmilyen igényt. De majd mikor párt keresel, és előadod, hogy neked csak egyetemisták felelnek meg, az okj nem játszik, számíts rá, hogy vagy kiröhögnek, vagy pedig beképzelt k.vának fognak tartani a diploma nélküliek, és önigazolásként el is mondják majd a haveroknak, hogy na látod, minden egyetemista p.csa fenn hordja az orrát.
2017. júl. 13. 07:07
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
De miért lenne ezzel baj? Ezek még csak nem is igények szinte. Ha egyetemista vagy, akkor meg még csak nem is panaszkodhatsz, hisz keresel egy klubfélét, sport foglalkozást, szabadon felvehető tárgyat és biztos vagyok benne, hogy találni fogsz valakit aki hasonlóan gondolkozik mint te. Ha jó helyen keresel, meg fogod találni.
2017. júl. 13. 07:30
 19/46 anonim ***** válasza:
62%
#16 nálam pont attól alakul ki a rózsaszín köd, ha valaki minden elképzelésemnek megfelel.
2017. júl. 13. 07:59
 20/46 anonim ***** válasza:
65%

17-es

Miért kéne előhozakodnia? Ha kiderül, hogy valamelyik ponton nem felel meg a srác az elvásárosknak, akkor nem lesz 2. randi. Ilyen egyszerű ez.

Kérdező, nem kell lentebb adni. Nekem is hasonló elvárásaim voltak, még talán kicsit magasabbak is és mégis megtaláltam az igazit. A sok fanyalgó meg járjon sportolni, tanuljon, olvasson, nézzen ki jól és neki is lesz barátnője.

2017. júl. 13. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!