Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan magasak az igényeim és bekategorizálom a férfiakat?
Általában szokás mondani, hogy azt várd el az ellenkező nemű személytől, amit te is nyújtani tudsz. Ennek ellenére mégis sokszor megkapom, hogy lejjebb kellene adni az igényeimen. Nálam van pár sarkalatos pont, amik közül, ha már csak egy is hiányzik (vagy maximum egy hiányozhat), egyszerűen úgy érzem, nem elégíti ki az elképzeléseimet. Ezek az alábbi pontok:
- Külső/belső legyen rendjén, jöjjön be, legyen meg a kémia. Ez elég tág szempont, pontosan nem is tudom kifejteni, mert nincs semmiféle ideálom, hanem csak az összhatás a lényeg. Legyen stílusos (nem divatos!).
- Sportoljon. Én is sportolok, és ez akár lehet egy közös pont is, amivel motiválhatjuk a másikat. Akár közös túrákra eljárni meg ilyesmi.
- Legyen hobbija, amit rendszeresen űz. Ne az a típus legyen, aki meló után hazamegy és másnap reggelig a TV előtt döglik, hanem találjon magának olyan elfoglaltságot, ami szintén kikapcsolja és csiszolja az egyéniségét.
- Járjon egyetemre, illetve az egyetemi diploma. Jó magam is egyetemista vagyok, és egyszerűen hülyén érezném magam, ha a páromnak csak egy okj-ja vagy érettségije lenne. Legyünk akkor már mindketten hasonlóan tanultak.
Tudom, most jön a szidalomtenger, hogy a nők így meg úgy. Az biztos, hogy családalapítás után ezek a dolgok felborulnak, áthelyeződik a hangsúly az adott szempontok között, de jelenleg még csak párkapcsolat szintjén várom el ezeket.
Valóban lejjebb kellene adnom az igényeimet, ha én ezeket mind "biztosítom" a páromnak?
A manóba.
Mindennek megfelelek, de csak főiskolám van. És ugye a szabály az szabály.
Így megfogalmazva, össze szedve jól hangzik. Jön majd egy pasi, hozza neked a rózsaszín ködöt és akkor már nem fog számítani, hogy elvárásaid felének felel meg.
Viszont, ha minden pontban megfelel, valószínű, semmi rózsaszín köd nem lesz. Azért lakótárs lehet belőle.
17-es
Miért kéne előhozakodnia? Ha kiderül, hogy valamelyik ponton nem felel meg a srác az elvásárosknak, akkor nem lesz 2. randi. Ilyen egyszerű ez.
Kérdező, nem kell lentebb adni. Nekem is hasonló elvárásaim voltak, még talán kicsit magasabbak is és mégis megtaláltam az igazit. A sok fanyalgó meg járjon sportolni, tanuljon, olvasson, nézzen ki jól és neki is lesz barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!