Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyük túl magunkat azon, hogy csak arra kellettünk?
A kioktatásoktól kíméljetek.
Nem 16 éves vagyok, hanem a lányom lehetne annyi...és nem vagyok könnyű eset, vagyis még nem történt velem ilyen.
Ne csinálj ebből önértékelési problémát.
Én tavaly fékezés nélkül belementem egy STOP táblás útkereszteződésbe. Én se értem, más se érti - van már vagy millió km mögöttem.
Baleset, csá.
Ettől te nem leszel kevesebb, azzal a majommal meg ne foglalkozz!
Most lehet hogy nagyon kemény leszek, de akit az első néhány szex után otthagynak, az még arra sem kellett. Tudom, hogy ez kiábrándítóan hangzik, de ez a valóság.
Volt jó néhány egyéjszakás kalandom és a közhiedelemmel ellentétben ezt nem csak a férfiak csinálják, Nők között is vannak vadászok, igen domináns jegyekkel. Ezen ki lehet akadni, meg lehet botránkozni, de a valóság az, hogy egy ismerkedés során a szex a szelektálás része, aki nem hozza az elvárt szintet az repül és jön a következő.
Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ha egy Nő tudatosan sokáig halogatja az első szexet, akkor a partnere sokkal kiéhezettebb lesz, sokkal magasabb piedesztálra fogja emeli és könnyen lehet, hogy az időhúzás miatt nem fognak együtt maradni. Nem érdemes trükközni, színészkedni, mert az csak időhúzásra alkalmas, semmi többre.
40F
Kedves 8-as! Ez egy annyira találó hozzászólás volt...Minden pontjában az én érzéseim, gondolataim, fájdalmaim kerülnek megválaszolásra. Meglátszik, hogy tényleg megértesz. Hasonló értékrend és korosztály.
A dohányzással, alkohollal én is így vagyok. Ő abszolút belepasszolt a képbe. Nyugodt, kiegyensúlyozott, egészséges életet él, sportol, nem fellengzős, tudja mit akar, talpraesett, stb...
A pofára esés utáni első szégyenérzet után én is ezt mondtam magamnak, hogy én komolyan gondoltam vele és több hónapig hagytam érni ezt az érzést, hogy biztos legyek a dolgomban.
Nagy csalódás az egész…
#14, ha 40 körüli nő vagy, akkor azért nem nagyon lehet ez az első nagy csalódásod.
Ha mégis: hát ideje volt ebbe is belecsöppenni, ha nem, akkor meg azt gondold át, a korábbiakból hogy jöttél ki.
Én öreg emberként azt látom, hogy a felnőtté válás folyamatában elkerülhetetlen szerepe van mindenféle veszteségek elviselésének, pasik, halál, csupa szörnyű dolog.
Ez egy. De tudod, hogy lesz még pár nagy veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!