Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jelent az, hogy "kiélni magunkat"?
Valaki el tudná magyarázni esetleg? Főleg, aki éppen a "kiélés" állapotában van, vagy látott már ilyet!
Nekem ez kicsit olyan, mintha erre lenne valami korhatár... "Kiélés" után már nem akar az ember "élni"? Ez nem inkább típusfüggő?
Ezt, itt?
Ahol a szűz szakértők száma meghaladja a 10 ezret? :D
Elég szerencsétlen megfogalmazása annak, hogy élj a korodnak megfelelően. Gyermekkorban játszva kellene tanulni a felnőttek életét, kamaszkorban a határainkat feszegetve, hülyeségeket csinálva, fiatal felnőttként az élet pofonjai elől hajoldozva.
A párkapcsolatok terén ez ideális esetben úgy nézne ki, hogy kamaszkorban sok-sok szerelembe esés és csalódás árán megtanuljuk megélni és kezelni az érzelmeinket, aztán kicsit később megtapasztaljuk a testi szerelem élményét. Fiúként minél többször, lányként minél mélyebb érzelmek mentén.
Mára ez teljesen felborult, és azt nevezik kiélésnek, amikor orrba-szájba kefélsz mindenkivel.
# 7. válaszadó megfogalmazását helytállónak tartom.
Én fiatalon megtapasztaltam a párkapcsolatok különféle buktatóit, tulajdonképpen több kapcsolaton keresztül tanultam meg, hogy mire vágyom és mire nem. Meggyőződésem, hogy ez fontos és szükséges volt ahhoz, hogy felnőttként hozzám illő társat tudjak választani, kitartani mellette és harmonikus kapcsolatot működtetni vele.
Azt jelenti hogy elobb csinaltal valamit jo sokszor, es mosmar nem erdekel annyira.
En pl reg sokat jartam bulizni hulyeskedni stb..most is elmegyek valamikor de mar nem az. Nem vonz a dolog.
Kieltem magam, mostmar mas dolgok fontosabbak.
Köszi a válaszokat!
És, aki nem élte ki magát annak később hiányzik ez? Vagy olyan, aki a kiéléseit később megbánta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!