Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jelent az, hogy "kiélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jelent az, hogy "kiélni magunkat"?

Figyelt kérdés

Valaki el tudná magyarázni esetleg? Főleg, aki éppen a "kiélés" állapotában van, vagy látott már ilyet!

Nekem ez kicsit olyan, mintha erre lenne valami korhatár... "Kiélés" után már nem akar az ember "élni"? Ez nem inkább típusfüggő?

2017. febr. 4. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na, azért jó látni, hogy a 7,8,9 válaszoló személyében jött egy kis értelem is:)
2017. febr. 5. 10:10
 12/15 A kérdező kommentje:

#7 "Fiúként minél többször, lányként minél mélyebb érzelmek mentén."

Ezt mondjuk nem hiszem, hogy fiú vagy lány kérdése...

Olyan jó lenne néha, ha a fiúknak is engedné a társadalom az érzelmeket, a lányoknak pedig a testiséget (ha úgy akarják). Úgy hogy közben senki sem nyálas-gyenge vagy a prostituált szinonimája.

2017. febr. 5. 10:15
 13/15 anonim válasza:
100%
Ha van olyan vágyad amit nem tudsz kipróbálni, azt nem tudod megismerni, megunni, eltelni vele, csak vágysz rá, kielégítetlenül, akkor azt a dolgot akár életed végéig sem fogod kiélni, szóval nem mindenkinek adatik meg hogy kiélhesse magát vagy nem tudja megközelíteni a vágyait egyéb szempontok miatt.
2019. márc. 14. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:
13 ez vagyok én hiàba mondogatjàk.h éld ki magafat egyszerűen nem megy.
2023. jan. 4. 06:38
 15/15 anonim válasza:
Nyugi, nekem sem úgy, ahogy szeretném. Nem nyitott rá a társadalom.
2023. febr. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!