Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álltatjuk egymást és magunkat ezzel?
Mi az hogy nem fontos a külső? Bullshit. Dehogynem fontos, az kelti fel a figyelmünket valakiben ha megtetszik.
Aztán mégis megy a meseóra, hogy a belső kisugárzás, meg a belső értékeke és hasonlók a fontosak és nem baj ha valaki kívülről csúnya lényeg hogy belülről legyen szép. Bullshit.
Szomorú, hogy sokan el is hiszik ezt a butaságot.
Mint egyik pasi ismerősöm, aki szegény nagyon csúnya, de azzal hitegeti magát, hogy ő jó ember azért fog kelleni valakinek. Sajnálom valahol, de maga is tehet róla, mert mikor mondom neki, hogy próbálkozzon csúnya lányoknál azt mondja hogy neki Trabant nem kell inkább vár amig lesz Mercedese. Aztán csodálkozik hogy majdnem 30 és még soha nem volt senkije.
Valamilyen szempontból van jelentősége a külsőnek, csak nem feltétlenül úgy, ahogy a legtöbben gondolják. Én már szerettem bele kövér, vizenyős szemű, alacsony, öregedő pasiba, de magas, vékony, csúnyácska iránt is éreztem már vonzalmat. Első ránézésre nem tetszettek, de aztán mégis megfogott bennük valami.
Úgyhogy inkább azt mondanám, hogy azt számít, hogy tudunk-e vonzódni a másikhoz, vagy sem.
Meg persze a prioritás, hogy kit mennyire lehet inkább a külsővel megfogni, kit a viselkedéssel.
Most nekem itt van egy srác, sok éve barátok vagyunk, ő minden jel szerint elkezdett hozzám vonzódni. Nem csúnya, sőt, az átlagosnál jóképűbb, stabil, jó anyagi helyzetben van, megvan a kellő önbizalma, tehát minden, ami kell. Én meg olyan szinten nem tudok hozzá vonzódni, hogy az már félelmetes és még csak meg sem tudom mondani, miért.
>Mi az hogy nem fontos a külső?
De, fontos. De nem az egyetlen szempont. Kezdeti ismerkedéskor nagy előny a jó külső, de hosszú távon, a kapcsolatok megtartásához a belső elsöprően fontosabb.
Egy példát (a 30 éves haverodat) felhozni igazán gyenge dolog, nem jelent semmit. Senki nem mondja, hogy a jó belső értékek automatikusan automatikusan párt adnak neked.
Tele van ez az oldal is ilyen kérdésekkel, hogy miért nem kellek senkinek ha rendes csóka vagyok stb. Sajnos ők mind elhitték ezt a bullshitet hogy a belső önmagában valamit is számít ismerkedéskor.
Ezért is vagyok mérges azokra akik ezt terjesztik mint az igét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!