Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magunkat egy szakításon?
Ne beszélgess vele. Ha tartod vele a kapcsolatot, annál nehezebb túllépned ezen. Hidd el nem csak azért törlik az emberek egymást fb-on, mert parasztok, és utálják egymást, sokaknak nem tesz jót, ha nonstop ott virít ex ez új posztja, hogy kivel hol járt, ki lett az új ismerőse stb...
Nem jó ez...az sem jó, ha te informálódsz róla, az sem jó, ha te számolsz be neki arról, hogy veled mi történik...ezek mind mind nehezítik a felejtést!
Majd, ha túl leszel rajta, akkor lehet szimplán csak "barátkozni", de addig csak önkínzás...
27/N
" viszont még beszélgetni szoktunk."
Óriási hiba!!
Ezt fejezd be,különben nem mostanában leszel túl rajta.
Hiába kötöd le magad, ha még mindig az életed szerves része.
Dobj ki mindent,vagy rakj el, ami rá emlékeztet, és szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Első,gondolom vele vesztetted el...ez kicsit bonyolítja a dolgokat,ne bonyolítsd te is tovább.
" hogy csak jól jártam, hogy megszabadultam egy hazugtól, aki szinte semmibe vett"
És te még beszélgetsz vele?
Miért?
Azért remélem dugni már nem jártok össze...
Kapd össze magad, és rakd ki az életedből ezt a seg#fejt.
Idővel jobb lesz :)
Az a baj, hogy Te még agyban nem "fogtad fel", hogy vége.
Ki tudja, talán még reménykedsz valamiben, valami csodára vársz...
Tessék szépen elgyászolni, és kiegyenesedni!!!
Mi a frásznak beszélgetsz vele?! 20 éves vagy, nem kamasz, legyen már eszed! Csak magadat gyötröd, egy senkiházi miatt.
Ezt sajnos át kell vészelni, meg kell gyászolni. Kinél mennyi időt vesz ez igénybe. Velem is szakítottak, de szakításunk után 2 hónapra már van másik pasija. Nagyon szerettük pedig egymást, de részéről elmúlt a szerelem. Én férfi létemre, mai napig is esténként sírok. jönnek elő az emlékek, meg hogy nagyon bánt a dolog. már 4 hónap eltelt... Valahogy túl kell tenni magad rajta, még nagyon fiatal vagy :)
28/f
Erdekelne mit csinalt a ket masik pasi?
Hogyhogy egyikojuk sem tudta elfeledtetni veled, az elso baratodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!