Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magunkat egy komoly szakításon?
a kérdés adott, a részletek...
26 hónapról van szó, a kapcsolat teli jó dolgokkal, millió szép emlék, rengeteg nevetés boldogság..jött egy kb másfél hónapos 'hullámvölgy' , ez ellen a lány úgy lépett,hogy dobta az egészet. bejelentette hogy nem akar már többé szeretni, csak max barátok lehetünk.de ez viszont marha nehéz,mert akárhányszor fellépek facebookra, az ő adatlapját nézem, akármi történik velem, ő az akinek előszőr el akarom mondani.nem igazán vannak barátaim, minden időmet vele töltöttem el,20éves vagyok és úgy érzem kinőttem már abból a korból hogy csajozzak , kapcsolatot építsek fel újra.és igy alig van lehetőségem 'kiszeretni' belőle. valaki , aki tapasztalt, vagy élt át ilyet, vélemény?
2O éves vagy helló... Szedd össze magad, keress barátokat, és tisztázd le a szituációt, mi állt most elő. Tégy ellene, hogy ne szomorítson el, akármennyi rossz emlék is volt!
ÉS egy idő után majd megismerkedsz valakikkel. Több haverom 28 és vénróka, de még mindig nem akar komolyodni. Hidd el, 2O évesen ne szabad csak akkor ha mind2toknek a nagy ő a párja.
köszönöm mindenkinek.
még annyit hozzá tennék, hogy mielőtt jött ő az életembe, kb 4-5 hónappal előtte lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak,de hozzá nem kötődtem ennyire , vele nem voltak tervek, hogy a vége a sulinak ez meg az lesz..ha nyár lesz ezt meg azt csináljuk..de vele már mindent megterveztünk, és összetörte ezt az álomvilágot. mostanra csak az a 140,000 facebook üzenet, az a kb 1000 közös kép, és a rengeteg szép emlék van ami maradt belőle nekem. ő viszont csak a rosszat látja, csak azokra emlékszik vissza.
szerintem meg az idő nem feledtet.
1.lépés: szexelj sokat
2.lépés: love comes again (tudom... most elképzelhetetlen, mint ahogy még más sok milliárd embernek is az volt és lám mégis..)
sztem meg ez csak akkor lesz így, ha Te így alakítod.
Ha ennek most vége, felesleges arra apellálni, h majd visszatér, mert várhatsz persze: de vagy megéri, vagy nem. Az meg sztem tök természetes, h egy idő után újra ismerkedik az ember, ha a másik fél ezen besértődik, hát akkor khm.. jó hülye. Ha én vkivel együtt akarok lenni: vele vagyok. Ha meg nem: nem sértődök be rajta, h ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!