Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik komoly párkapcsolatot keresnek és 35évesek /nő//azok hol keressék a szerelmet?
30 felett a nőknek már nehéz nagyon nagyon nehéz szívás.
Pasiknál a legjobb kor.
ne haragudj,
én most váltottam 30 alatti korosztályra. ha meg kell ..ni akkor azt fiatal lányoktól szenvedjem el :D
Nézd... szerintem már régen rossz, ha eleve úgy állsz hozzá, hogy komoly kapcsolatot keresel. Ismerkedj, barátkozz, és ha valakivel közös hullámhosszon vagytok, akkor el lehet kezdeni komoly párkapcsolatban gondolkodni. Egyébként neten is lehet, akár még itt is, társkeresőn, csetoldalon - bárhol.
A lényeg, hogy a potenciális jelöltek felét kizárod azzal, ha azt mondod, hogy te CSAK komoly párkapcsolatban gondolkodsz, holott lehet, hogy pont egy barátságból alakulna ki kapcsolat.
Kicsit korábban kellett volna komolyban gondolkodni. Ilyen korban már sokkal nehezebb..bár ha eddig is így voltál ezzel, akkor nem szóltam egy szót se.
Én pl 24 évesen ismertem meg a férjemet internetes társkeresőn. Ott vannak mindenféle korosztályból, és simán lehet párt találni.
Én 6 hónapja voltam regisztrált, a férjem meg 2 hete, amikor megismerkedtünk. Ráadásul kicsit fiatalabb is nálam, és én vagyok az első (és egyetlen) kapcsolata.:D viszont 100%ban megtaláltuk egymásban az első igazi szerelmet, és a lelki társat.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!