Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magunkat egy komoly szakításon?
a kérdés adott, a részletek...
26 hónapról van szó, a kapcsolat teli jó dolgokkal, millió szép emlék, rengeteg nevetés boldogság..jött egy kb másfél hónapos 'hullámvölgy' , ez ellen a lány úgy lépett,hogy dobta az egészet. bejelentette hogy nem akar már többé szeretni, csak max barátok lehetünk.de ez viszont marha nehéz,mert akárhányszor fellépek facebookra, az ő adatlapját nézem, akármi történik velem, ő az akinek előszőr el akarom mondani.nem igazán vannak barátaim, minden időmet vele töltöttem el,20éves vagyok és úgy érzem kinőttem már abból a korból hogy csajozzak , kapcsolatot építsek fel újra.és igy alig van lehetőségem 'kiszeretni' belőle. valaki , aki tapasztalt, vagy élt át ilyet, vélemény?
11-nek: Tudom a szakítás fájdalmas dolog, de miért kell le k_rvázni meg mindenféle otrombaságnak elhordani az előzőt? Elvégre vele töltötted el az eddigi idődet, szeretted és ő is szeretett téged. Ha nem megcsalás vagy hasonló galádság történt, akkor nem értem miért kell így leírni a másikat. De ha ez az elfelejtési stratégiád, akkor nem szóltam egy szót sem.
Elnézést, ezt muszáj volt megosztanom.
A kérdésre válaszolva én is éppen egy hosszú kapcsolatot gyászolok, aminek 7 hónapja lett vége. Még mindig nem tudtam teljesen lezárni, de az idő tényleg segít. Minél több idő telik el, annál jobb lesz. Az elején én sem hittem ezt el, de mégis működik. Ehhez persze az kell, hogy ne gondolj folyamatosan a volt kapcsolatra, mozdulj ki, tereld el a figyelmed és ha már készen állsz rá, próbálj meg ismerkedni, nyitni a világ felé. De amíg ez nem megy, a barátok, haverok sokat tudnak segíteni a gondolatok elterelésében.
Vikcy nevű felhasználó részére:
Jobb nevén nevezni a gyereket, ha már megszületett. Az történt, amit írtál is a feltételedben: egy "ártatlan" félrelépés... túlzott alkohol befolyásoltsága alatt. Megbocsáthatatlan, de legfőképpen a heteken, hónapokon át tartó előszöri titkolózása, másodszori tagadása, harmadszori mások okolása, s mivel képtelen volt beismerni a hibáját, mert az utolsó utáni pillanatban is kapaszkodott az "elveibe", így megmutattam neki a kijáratot. Második esély? Ugyan... Hogy még egyszer elkövesse, s én meg elszenvedjem ugyanazt a tortúrát? Kutyából sem lesz brassói pecsenye. Ja hát persze, nagyon kemény voltam, meg kegyetlen, meg megbocsátást nem ismerő, biztosan... Heteken át alig ettem utána, fejem búbjától a talpamig tiszta ideg voltam, hogy ennyire félreismertem, ennyire naiv voltam. Azóta már túl vagyok rajta, és valójában jobb ilyenek után egyedül élni biztonságban, mint valakivel bizonytalanságban. :)
12.
velem is ez van. én egy életerős EMBER voltam eddig, 91-2 kg-al , erős fizikummal. ám ez az eset amióta zajlik,és szenvedek 83 kg vagyok, pedig alig több mint 2 hete van ez, alig eszek, kimozdulni annyira mozdultam ki hogy elmentem dolgozni, és hazajöttem. tegnap viszont még munkahelyen is rosszul lettem, nyomást éreztem a szivemben,hő csapta meg a fejem legyengültem és elvitt a mentő. persze semmit sem mutattak ki,én meg nem mondtam, hogy valószinüleg amiatt van a dolog, hogy lassan 3 hete emésztem magamat itthon.
próbálok túllenni a dolgon,de nagyon nehéz:/
Van egy biztos módja annak ,hogy rendbe gyere ,de ahhoz tényleg neked is akarnod kell!
ez pedig az ,hogy legelső lépésként törlöd az ismerőseid közül a facebookon.
másod sorban az előző válaszok betartása ami nagyon sokat segít.
ha valaha is fontos voltál a számára ,látva ezt a közönyt, megszólal majd benne a női büszkeség ... -miért nem kaparkodik utánam....?
ha valaha is az övé voltál ,akkor ezt nem fogja annyiban hagyni ,ha pedig nem ,akkor időt nyertél.
még annyit ,ha lesz erőd mindehhez ,akkor minden kapcsolatodat irányítani fogod (érzelmileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!