Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért álltatjuk egymást és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álltatjuk egymást és magunkat ezzel?

Figyelt kérdés

Mi az hogy nem fontos a külső? Bullshit. Dehogynem fontos, az kelti fel a figyelmünket valakiben ha megtetszik.

Aztán mégis megy a meseóra, hogy a belső kisugárzás, meg a belső értékeke és hasonlók a fontosak és nem baj ha valaki kívülről csúnya lényeg hogy belülről legyen szép. Bullshit.

Szomorú, hogy sokan el is hiszik ezt a butaságot.

Mint egyik pasi ismerősöm, aki szegény nagyon csúnya, de azzal hitegeti magát, hogy ő jó ember azért fog kelleni valakinek. Sajnálom valahol, de maga is tehet róla, mert mikor mondom neki, hogy próbálkozzon csúnya lányoknál azt mondja hogy neki Trabant nem kell inkább vár amig lesz Mercedese. Aztán csodálkozik hogy majdnem 30 és még soha nem volt senkije.

2016. márc. 24. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze számít a külső, de mindenkinek eltérő mértékben. De most szerinted egy csúnya ember akkor akassza fel magát? Tudod, átlagon aluli külsővel rendelkező férfiként van tapasztalatom a témában. Nekem pl. alig számít egy lány külseje, sokkal fontosabb számomra, hogy milyen ember. Viszont én még sosem találkoztam olyan lánnyal, akit a legcsekélyebb mértékben is érdekelt volna, hogy én milyen ember vagyok. Azonnal elutasítanak általában a külsőm miatt. Pedig aztán nekem még a "Trabant" is luxus lenne, sőt, egy rozsdás triciklivel is beérném.
2016. márc. 24. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg csúnya embernek is van párja (és nem mindegyiké csúnya). Szóval a külső nem számít olyan mértékben, mint ahogy te azt hiszed. Különben csak a modell kinézetű férfiaknak és nőknek lenne párja, és csak egymással állnának össze. Az összes átlagos vagy csúnya kinézetű ember meg örökre egyedül maradna. Márpedig nagyon nem ez a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy az idős emberek is keresnek és találnak is maguknak párt a korukbeliek közül, és nem tudom, te hogy vagy vele, de én még életemben nem láttam szexi 60 éves embert, úgyhogy nem hiszem, hogy a náluk a külső lenne az elsődleges szempont a partnerválasztásnál...
2016. márc. 24. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Számít a külső, aki mást mond, hazudik. De attól szép ez a dolog, hogy egyénenként változik, ki, mihez vonzódik.

Az én párjaimat a legtöbb barátnőm nem tartotta helyesnek, és én sem az övéjüket. Ízlések és pofonok, szokták mondani.

Mostani párom tökéletes számomra külsőre (és eddig a belső értékeivel is maximálisan elégedett vagyok, bár még csak 3 hónapja vagyunk együtt, így ez majd alakul). Mégis, előttem másfél évig nem volt barátnője, mert "senkinek nem kellett". Legalábbis olyannak nem, aki neki is tetszett volna. Pedig én tényleg nem "megelégedtem vele", hanem szeretem, és örülök, hogy összehozott minket a véletlen.

2016. márc. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!