Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álltatjuk egymást és magunkat ezzel?
Mi az hogy nem fontos a külső? Bullshit. Dehogynem fontos, az kelti fel a figyelmünket valakiben ha megtetszik.
Aztán mégis megy a meseóra, hogy a belső kisugárzás, meg a belső értékeke és hasonlók a fontosak és nem baj ha valaki kívülről csúnya lényeg hogy belülről legyen szép. Bullshit.
Szomorú, hogy sokan el is hiszik ezt a butaságot.
Mint egyik pasi ismerősöm, aki szegény nagyon csúnya, de azzal hitegeti magát, hogy ő jó ember azért fog kelleni valakinek. Sajnálom valahol, de maga is tehet róla, mert mikor mondom neki, hogy próbálkozzon csúnya lányoknál azt mondja hogy neki Trabant nem kell inkább vár amig lesz Mercedese. Aztán csodálkozik hogy majdnem 30 és még soha nem volt senkije.
Számít a külső, aki mást mond, hazudik. De attól szép ez a dolog, hogy egyénenként változik, ki, mihez vonzódik.
Az én párjaimat a legtöbb barátnőm nem tartotta helyesnek, és én sem az övéjüket. Ízlések és pofonok, szokták mondani.
Mostani párom tökéletes számomra külsőre (és eddig a belső értékeivel is maximálisan elégedett vagyok, bár még csak 3 hónapja vagyunk együtt, így ez majd alakul). Mégis, előttem másfél évig nem volt barátnője, mert "senkinek nem kellett". Legalábbis olyannak nem, aki neki is tetszett volna. Pedig én tényleg nem "megelégedtem vele", hanem szeretem, és örülök, hogy összehozott minket a véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!