Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne éljük bele magunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne éljük bele magunkat egy alakulóban lévő kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Másfèl hete találkoztunk a mozi jegypènztárjánál. akkor megtörtènt a számcsere, azóta beszèltünk kètszer telefonon ès cseteltünk minden nap. Szerdán lesz az első randink.

Komolynak tűnik a dolog, de egyèb okok miatt nem biztos, hogy megpróbáljuk.

Korábbi rossz tapasztalat miatt nem szeretnèm beleèlni magam. Viszont, nagyon nehèz pl. nem zavarni, ha tudom, hogy èpp elfoglalt. Ès nyomulós sem szeretnèk lenni..

22L

2017. jún. 19. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy tudatosan odafigyelsz és leállítod magad, amikor nagyon fellelkesülnél. Ez nem azt jelenti, hogy nem szabad élvezni az ismerkedést, inkább azt, hogy el kell lazulni, nem kell semmit túl komolyan venni és legfőképp nem szabad kombinálni, jósolgatni, tervezgetni. Az ráér később.
2017. jún. 19. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a gondolataid elterelni mással addig amíg elfoglalt. :)
2017. jún. 19. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne élnéd bele magad? Éld bele magad nyugodtan, ez éppen a dolgod.
2017. jún. 19. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha "egyéb okok miatt nem biztos, hogy megpróbáljátok", szerintem már kár beleélned magad... :)
2017. jún. 19. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nekem eléggé ambivalensnek hangzik.

"a mozi jegypènztárjánál. akkor megtörtènt a számcsere"

Ez maximum 10 percnyi időtartam lehetett. Erre azt mondanám, wow, végre egy normális ismerkedés, nem ilyen facebook buzulás.

Aztán:

"cseteltünk minden nap"

Minek? Ez már a ismerkedős belevalóság árnyékában sincs.

"Komolynak tűnik a dolog"

Ha ilyen bevállalósan ismerkedsz akkor úton útfélen szórod a számodat komoly dolog reményében?

2017. jún. 19. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne fantáziálgass. Szerintem ez a titka. Lehet a srácra gondolni, de mikor túl sokat tervezel meg feltételezgetsz, ott kell megállni.
2017. jún. 19. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy hónap után beleéltem magam, úgy dobott a párom, hogy a lábam nem érte a földet, hogy én egy kedves, érzelmes férfi vagyok. Azokra nincs szükség.
2017. jún. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!