Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírjam egy levélben a középiskolai szerelmemnek, hogy mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
A középiskolában nagyon szerettem egy lányt 4 évig aki az osztálytársam volt. Még 15 éves koromban elhívtam randizni, de akkor nemet mondott. Ezután nyíltam sosem próbálkoztam nála. Igaz azonban hogy az egész közepsulim arról szólt hogy felhívjam magamra a figyelmét, ami nem sikerült. Sok butaságot csináltam miatta. Az érettségi óta nem találkoztunk, de a facebookon néha ráírtam a középiskola vége óta. Volt hogy egész jól elbeszélgettünk, de nem randira nem hívtam el. Lányok jöttek-mentek az életemben, de sokat gondolok még most is rá. Egyre csak az jár a fejemben, hogy elküldöm neko azt a levelet amiben leírom az érzéseimet és elhívom egy randira. Az egyil énem azt mondogatja, nem akarok úgy meghalni, hogy nem mondom el neki. Félek attól hogy úgy találja meg élete párját, hogy én meg sem próbaltam. Viszont nagyon félek a negatív reakciójától is mert ebben a levélben életemben először teljesen kitárulkoznék. Meg mutatnám az igazi énemet, amit eddog nem tettem. De elkepesztően félek a levél visszautasítasa miatt is. Tudom, hogy azt fogom bánni 25 év múlva, amit nem tettem meg, de nem tudom mit tegyek. 22f
2017. júl. 11. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 Nem is azért mondtuk anno, hogy írjon neki, mert hátha igen, hanem azért, mert így könnyebb helyretenni a dolgokat. Igen, még visszautasítás után is könnyebb lenne, hiszen elvágná a reményszálakat, és segítene továbblépni, lezárni végre.

Az első válaszadó vagyok, 2017-ből, de ma sem tanácsolnék mást.

Kérdező, írtál amúgy neki?

2019. aug. 19. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:

En nem tennem a helyedben, sajat magadat alaznad meg ezzel, arrol nem is beszelve, hogyha erezne valamit irantad, van Facebook, Viber, Insta, mar reg megkeresett volna teged

Ezzel hogy levelet irsz egy valamikori szerelmednek a multbol, csak csontvazakat asol elo, amiket evtizedekkel korabban tisztessegesen eltemettel...kell ez neked???

jujujujuju!!!! Most engem is le fog pontozni a sok fogyatekos retard, mert szetvertem a rozsaszin vattacukor alomvilagukat, a rideg rogvalosag kemeny talajara estek,megutottek magukat, faj, bruhuhuhuhu :'((((((((((((((((((((

2021. jún. 3. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!