Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírjam egy levélben a középiskolai szerelmemnek, hogy mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
A középiskolában nagyon szerettem egy lányt 4 évig aki az osztálytársam volt. Még 15 éves koromban elhívtam randizni, de akkor nemet mondott. Ezután nyíltam sosem próbálkoztam nála. Igaz azonban hogy az egész közepsulim arról szólt hogy felhívjam magamra a figyelmét, ami nem sikerült. Sok butaságot csináltam miatta. Az érettségi óta nem találkoztunk, de a facebookon néha ráírtam a középiskola vége óta. Volt hogy egész jól elbeszélgettünk, de nem randira nem hívtam el. Lányok jöttek-mentek az életemben, de sokat gondolok még most is rá. Egyre csak az jár a fejemben, hogy elküldöm neko azt a levelet amiben leírom az érzéseimet és elhívom egy randira. Az egyil énem azt mondogatja, nem akarok úgy meghalni, hogy nem mondom el neki. Félek attól hogy úgy találja meg élete párját, hogy én meg sem próbaltam. Viszont nagyon félek a negatív reakciójától is mert ebben a levélben életemben először teljesen kitárulkoznék. Meg mutatnám az igazi énemet, amit eddog nem tettem. De elkepesztően félek a levél visszautasítasa miatt is. Tudom, hogy azt fogom bánni 25 év múlva, amit nem tettem meg, de nem tudom mit tegyek. 22f
2017. júl. 11. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Tudod mit, küldd.

A választól függetlenül ez sosem fog hagyni nyugodni.

Nemrég volt itt egy kérdés, hogy a srác nem vallotta be az érzéseit egy szintén diákkori szerelmének, és most megkérte más a csajnak a kezét. Ezért utálta is magát a kérdező.

Szóval küldd el neki, és ha még visszautasítást is kapsz, nem mondhatod, hogy te csak úgy hagytad elúszni, és nem tettél meg mindent érte.

21/L

2017. júl. 11. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is küldd. Nem egy múló hóbortnak tűnik, és valóban biztos sokáig bánnád, ha nem tennéd meg.

Veszteni valód nincs, ha pedig nemet mond, legalább nem lebeg ott "a mivan ha elküldöm" kérdés..

2017. júl. 11. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Én is így gondolom, mint a többiek, írd meg neki.

Ha nem találkoztok, nincs kockázat, hogy mennyire kínos vagy hasonlók. Szóval lényegében csak nyerhetsz. :)

2017. júl. 11. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Küldd, nem kérdés! És majd írj, h mi lett, drukkolunk.
2017. júl. 11. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy küldd! Ezek a te érzéseid, ebben nincs semmi szégyellni való!
2017. júl. 11. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Nincs értelme, Kérdező. Én fél éve ugyanezt kíséreltem meg azzal a lánnyal akit mái napig szeretek, és semmi hatása nem lett. Csak pazarlod a tintát.
2017. júl. 11. 23:56
 7/12 anonim ***** válasza:

En kaptam ilyen levelet. Igaz kesobb, mikor mar ferjnel voltam es a kislanyunk is egy eves volt.

Jol esett. Ha elobb kaptam volna sem valtoztatott volna semmin.

De ne haragudtam , vagy nevettem ki. Jo erzessel toltott el. Es sikerult megbeszelni jo sok dolgot. Nekem is kpzepiskolai szerelem volt, nehany hetig jartunk is.

2017. júl. 12. 00:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is kaptam pár ilyet.

Egy kivétellel fogalmam sem volt a fiúk érzéseiről, mert észre sem vettem, hogy léteznek, nem is voltunk beszélő viszonyban.

Viszont, ha te el is hívtad a lányt, és sejthette, hogy mit éreztél, akkor viszont számíthatsz az újabb elutasításra. Ha neked szükséged van még egy kedves pofáraejtésre, akkor hajrá.

Mikor az a srác írt nekem, aki már korábban is próbálkozott(egyébként nem kedveltem), kiakasztott. Nyilván igyekeztem jófej lenni, de csak arra tudtam gondolni, hogy szakadjon már le rólam, eltelt 7. Nem is beszéltünk, 2 évente lájkolta valamimet, azt se tudtam miért figyel, én csak azokkal tartom a kapcsolatot, akikkel élőben is.

Namindegy. Nem volt konkrét színvallása, csak célzott az üzenettel. Én is céloztam, nem értette. Elutasítani nem fogok nem konkrét dolgot, úgyhogy egy idő után nem reagáltam.

Azóta nem lájkol.

Nyilván minden eset más.

2017. júl. 12. 07:08
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 válaszadónak van igaza. Semmi értelme, csak időpocsékolás. Ha akkor nem jött össze vele semmi, most sokkal később, megöregedve mégúgyse fog.

Felőlem tehetsz amit akarsz, de ne gyere ide az elutasítás után ríni. Vagy ha igen, készülj fel egy jó adag "én megmondtam"-ra.

2018. szept. 28. 03:11
 10/12 anonim ***** válasza:

nincs értelme, kérdező...

még ha érzett is valamit irántad akkor, mára már úgyis csak legyintene, hogy "ááá az csak diákszerelem volt", jót mosolyogna a leveleden és kivágná a kukába

hiába adod neki a szívedet, ő csak a seggét törölné ki vele...

lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogja egyik se, még saját magának se, mert az ugye derogál...

2019. aug. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!