Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam randizni a volt középiskolai szerelmemet? 23f

Figyelt kérdés
a középiskolában nagyon szerelmes voltam egy lányba. Sajnos ez a dolog csak plátói maradt, mert ugyan elsőben próbálkoztam nála, de nem jött össze a dolog. Ezután csak távolról imádtam. Igazából úgy nem sokat beszélgettünk a középsuliban. Aztán tavaly nyáron valamiért ráírtam facebookon és jól elbeszélgettünk azóta havonta beszélgetünk pár szót. Most arra gondoltam mi lenne ha elhívnán valahova. Mégis csak ő volt az első szerelmem.
2016. jan. 20. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
IGEN !
2016. jan. 20. 20:38
 2/8 Noren1989 ***** válasza:

Rajtad áll. De ezek a plátói dolgok nem szoktak jól elsülni.

26/F

2016. jan. 20. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne nagyon éld bele magad ebbe. Megpróbálni megpróbálhatod, de ne lepődj meg, ha nemet fog mondani. Az egy dolog, hogy te szeretted, és ő vajon mit érzett/érez? Ha akkor nem jött össze, szerinted most többet szeretne, mint barátság?

Neked is több eszed lehetne attól, hogy ilyen buta plátói dolgokra pazarolod a drága idődet. Elméletben férfi vagy, nem egy tizenéves kisgyerek. Tehát viselkedj felnőtt ember módjára.

2016. jan. 20. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Miert ne probalnad meg?Ha nem jon ossze legalabb tudod es tovabblepsz. Ha osszejon mindenki happy. De ha meg sem probalod kesobb banni fogod.
2016. jan. 20. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A lány tud róla,hogy szerelmes voltál belé?Mostanában szóba került ez köztetek?Ha nem akkor említsd meg neki,lássuk hogyan reagál.
2016. jan. 20. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:

nem értem ezt a tipikusan magyar negativ hozzáállást. miért ne jöhetne össze ? pont ugyanannyi esélye van rá, mintha most ismerte volna meg és probálkozna a csajnál. se több, se kevesebb. sztem nem kell neki megmondani, hogy bele volt esve. ugyanis SOKSZOROS élettapasztalatom, hogy ha tudatod valakivel, hogy bele vagy vagy voltál esve, akkor abbol egy játszmázás alakulhat ki, alárendelt szerepbe kényszerited magad, a másik fél hiuságát kenegeti és elkezdi kéretni magát, azt gondolván, hogy te majd a végtelenségig teperni fogsz utána. biztos vannak kivételek, de az összes esetben,amikor ez történt, mindig ugyanaz lett a vége.. függetlenül attol, hogy a másik félnek is tetszett-e az illető vagy sem. rég voltatok már diákok, változtatok, semmi jelentősége, hogy akkoriban mit gondolt a lány és hogy te bele voltál zugva. legyél férfi, és épp EZÉRT keresd meg. egy férfi, ha akar valamit, LÉP. aztán majd elválik, mi lesz. azt se irtam, hogy az ilyenek miért ne sülhetnének el jol. én meg láttam már olyan eseteket, hogy jol sültek el,összejöttek az illetők..

ja, és igen, ha nem teszed meg, bánni fogod. majd megint eszedbe jut pár év mulva, meg nyugdijas korodban is mélázol rajta, hogy vajon mi lett volna, ha...

első voltam amugy.

2016. jan. 20. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
jav .: azt se értem, az ilyenek miért ne sülhetnének el jol
2016. jan. 20. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen hívd el! Én megtettem, nem jött össze, de vele voltam, nagyon bánnám, ha nem tettem volna meg, illetve még most is azon törném a fejem.
2016. jan. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!