Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy feledjem el reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy feledjem el reménytelen szerelmemet?

Figyelt kérdés

Bezárkoztam. Nkem a beszélgetés nem segít. Akkor mit tegyek. Eleve nem vagyok társasági ember

20L

2015. dec. 28. 21:47
 1/4 bit123bit ***** válasza:

Ugyan ilyen vagyok én is :(

17/F

2015. dec. 28. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Válassz új reménytelen szerelmet a száz privát levelező közül. ;)
2015. dec. 28. 21:54
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem fogsz senkivel sem beszélgetni még egy ideig. Annak idején én is így voltam, 2 hétig semmi, zombi voltam, üresnek éreztem az életem, hazajöttem melóból és csak feküdtem, a falat bámultam órákig. Nem tudom te milyen típus vagy, de én sosem felejtek el senkit, csak túlteszem magam rajta és továbblépek. Tudom, hogy hülyén fog hangozni, de a legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy felállj, az az, hogy gondold végig mit rontottál el. Ha ez megvan, akkor azt gondold végig, hogy ezt hogy javítod ki magadban. Utána gondolj arra, hogy szabad vagy, akármilyen nővel újra ismerkedhetsz és utána menj el bulizni, szólíts le lányokat az utcán, sportolj. Muszáj eljárni olyan helyekre, ahol vannak nők is. Olvasgass ilyen témákban a neten, rengeteg könyv van erről. Netes társkeresőkre iratkozz fel, írjál minden nap 20-30 csajnak. Ez kivisz belőle. A lényeg, hogy egy következő kapcsolatban ugyanazt a hibát újra ne kövesd el és, ha már ezt megtudod tenni úgy érzed, akkor egyrészt újra lesz barátnőd, másrészt az nagy hatalmat és új lehetőséget ad majd neked, hogy rájössz, hogy mit rontottál el.
2015. dec. 28. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Kiegészíteném az előző válaszolót:

-Tervezz előre. Az ember általában megtervezi a jövőjét egy kapcsolatban, habár ma már kiment a divatból az, hogy az ember közölje a másikkal, mit is akar, mind összerakunk egy jövőképet. Amikor jön a baj, és elválnak útjaink, ez a jövőkép is oda lesz, és ez csak dob a nyomott hangulatodon. Nem kell, hogy a terv jó, vagy átgondolt legyen. Csak egy csíra kell, amire majd építkezhetsz. Például ha eltervezed, hogy mész pékképzőbe, aztán ahogy haladsz előre, megfogalmazódik majd benned, hogy valójában tanár akarsz lenni.

-Új hobbik, elfoglaltságok. A mai világban ezer és ezer dolgot csinálhatsz akár a gép előtt ülve is. Nézz sorozatokat, kutass, olvass, menj ki, csinálj plusz házimunkát.

Ha érdekelnek személyes tapasztalatok, személyes történetek, vagy még ötletek, hogy mivel legyél kevésbé nyomottabb, nyugodtan megdobhatsz egy üzenettel.

20/F

2015. dec. 29. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!