Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg reménytelen vagyok már?
Figyelt kérdés
Elsõ sorba...aki nem a kérdésemhez füzz választ inkább most "lapozon" el.2# Bocsánat a helyesírásért mobilról vagyok és törött az "ekránom".Na de el is kezdem...kedvelek az osztályból egy fiút.Ö egy másik osztálytársamat kedveli de õ nem õtet. Nos hát Januártól kedvelem és másokat is kedveltem ès mindig visszatértem arra h nekem õ kell...Ma voltunk egy fiú o.társam szülcsièn és elkellett mondjam neki...nem tudtam vissza fogni ezért mondtam h írjon ha haza èr mert beszélnem kell vele.Egyik barátnöm nem tudta mirõl van szó és a másik barátnömet kértem meg, hogy súgja meg neki...õ oda hajolt és hallota és elkezdte hogy '' fújj,jákk" én persze letagadtam és sírva kifutottam...az elött meg a kertben Felelsz/Merszesztünk õ meg focizot.Utána kellet kiálcsjam, hogy utálom de nem hallot esért oda tettek újra és újra..majd felmérgelödtem és azt mondtam h szeretem...de nem hallota ha jól vettem észre....késböbb Amerikai telefonoztunk ès õ kérdezett tölem...azt kellet mondjam : Tiszta szivembol szeretelk és nem hazudok.Elfoldurt és elgezdett jajgatni...Mikor pizzaztunk ült és mint mosolygott nekem mint az új szülött borjú és a történtekre gondolva sírni kezdett...abarátnömtõl megkérdezte ha miatta -e de nem mondott semmit..tényleg reménytelen vagyok?ez ellen már semmit se tehetek csak az idõ?2015. okt. 31. 22:57
2/10 anonim válasza:
U fokin wot m8?!!? Nem értem! Mi ez? Tehát te szereted őt és ő nem szeret téged, ezért most szomorú vagy? Részvétem, majd idővel megnyugszol. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Azok kedvéért akik nem értik de segíteni akarnak...Röviden : én szeretem a sráct ma megtudta és bunkón viselkedett velem.Majd mikor mosolygott és sírtam kèrdezösködött a barátnōmtõl h mi bajom vele.
2015. okt. 31. 23:32
4/10 anonim válasza:
És ezért miért lennél reménytelen? Nem értem, hogy miben kéne segítenem. Hát beszélj a sráccal és kész! Odamész hozzá és tisztázod a dolgokat. Ennyi! Sok sikert! :)
5/10 A kérdező kommentje:
De épp az, hogy miatta sírok,kérdez valamit de a konverszáciòt nem viszi végig mindig elmegy...ott hagy...beszéljek én magmnak Épp ezért érzem magam reménytelenek.És a történtek után már a szemébe se tudok nézni...utol ér a sírás vagy szégyelem magam.
2015. nov. 1. 01:57
6/10 anonim válasza:
REMÉNYTELEN VAGY: mert nem tudsz őtet helyett őt írni, de
VAN ESÉLYED: mert ha ennyire jól használod a [-e]-t akkor tuti hogy beléd szeretXD
amúgy miért tetszik, mert páwa? ha ige, kerüld el, meg alapból bunkó-> hagyd a francba, keress mást
7/10 anonim válasza:
bocs, látod, előző vagyok, és én sem tudok írni, másrészt meg ha nem hallgat meg, akkor megérdemelné, hogy valamit jól fel....janak neki, az ilyennel ne is foglalkozz, majd lenyugszol
8/10 A kérdező kommentje:
Utoló.A helyesíràsomba ne menjünk bele:)) ok?Én Erdélyi vagyok erre felé nem divat, hogy "õtet" mondjunk.De a "páwa" azért tetszik mert vicces,jól tanul,helyes, (tökéletes a haja) minden jó benne csak bunkó. (Helyesírásért bocs megint telefonról vagyok,csúszik a kezem és az "ekránom" is elvan hasadva.) Köszi az eddig hasznos válaszokat:)
2015. nov. 1. 02:26
9/10 A kérdező kommentje:
Hasadva én is... *repedve
2015. nov. 1. 02:28
10/10 anonim válasza:
Miért hagyod magad szivatni?? :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!