Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig tartott a viszonzatlan szerelem? Mitől múlt el?
Figyelt kérdés
#szerelem #reménytelenség #plátói szerelem #felejtés #viszonzatlan #viszonzatlan szerelem #reménytelen szerelem
2015. szept. 8. 21:55
1/9 anonim válasza:
Egy 100km-re arrébb lako lányba voltam szerelmes eddig csak xD
2/9 Zedricht válasza:
Evekig.
Idovel elmulik, talalkozgass massal, tereld el rola a figyelmet.
3/9 anonim válasza:
Addig, ameddig nem jott egy jobb. Mar eszembe se jut.:)
4/9 anonim válasza:
2 év. Vígasztaljon az, hogy a viszonzott is elmúlik ennyi idő alatt.
5/9 anonim válasza:
2 évig a suliba ismertem meg, igazából nem múlt el csak idővel könnyebb lesz
6/9 anonim válasza:
Addig, amíg nem kezdtem sejteni, hogy egy önző sz*mét. Miután még a fejét is elfordította az utcán, amikor velem jött szembe, akkor pedig meg is bizonyosodtam róla. Igaz, nem szerelem volt, csak egy nagyon jó havercsaj (legalábbis én azt hittem), aki pótolhatatlan.
7/9 anonim válasza:
Kezdj mással.
Jőjj rár, hogy ő nem lesz a tied és pont. Nincs "de hátha". Nem és kész.
Mással foglald el magad.
8/9 anonim válasza:
Az első szerelmem például viszonzatlan (volt). Számomra ez olyan, ami soha nem múlik el, még 1,5-2 év múltán sem. Szerintem ő mindig olyan lesz számomra, hogy bárhol, bármikor meglátom, mindig meg fog dobbanni egy nagyot a szívem. Eszembe jutnak az emlékek...stb. De majd jön valaki, aki megbecsül és szeret.Kicsit enyhíteni fog ezen a szenvedésen.:)Kitartás!
9/9 anonim válasza:
Jelenlegi helyzetem...egy paraszt disznó velem ès mégis csak õ kell..majd remélem jön valaki jobb...(persze néha kedves....néha....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!