Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akibe hihetetlenül szerelmes vagyok és barátok is vagyunk és ő is tudja hogy szeretem de ő nem szeretne tőlem többet mint barátság , de én egyszerűen nem tudom elfelejteni, bármit megtennék érte de tudom semmit se érne. Lassan 2 éve megy ez így, de még mindig nem tudtam elfelejteni és néha annyira kifordulok magamból hogy legszívesebben öngyilkos lennék és sajnos kísérleteztem már öngyilkossággal is... És ez nem állapot. Szóval valaki tudna segíteni hogy mit csináljak? Nagyon köszönöm a válaszokat előre is! 13/f2015. aug. 22. 18:04
2/16 anonim válasza:
Macaulay-Culkin is megakart halni ,sőt most is baj van vele ,nem vagy egyedül
A RÉGI Kevin -nézz rá neki mennyivel jobb?
3/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ez nekem nem segítség! Mellesleg én nem heroinnal lőttem túl magam, hanem majdnem leugrottam egy 10 emeletes ház tetejéről és csak azért élek, mert a gondnok felrohant utánam. Nem ugyanaz a kettő.
2015. aug. 22. 18:12
4/16 anonim válasza:
Ő súllyós lelkibeteg ha nem tudnád,tudod mi az?
5/16 anonim válasza:
Nincs életkedve,nem látja értelmét az életének mindig depressziós,ezen nem lehet segíteni,azért menekült a drogokba,szürke körülötte minden,ezen én is így vagyok sajnos
6/16 A kérdező kommentje:
Jó rendben,elhiszem,de ez nekem nem segít! És kedves Chris tudod milyen egy viszonzatlan szerelem 2 év után? És tudod milyen anya nélkül felnőni? Senkire nem számíthatok csak magamra,de én nem tudom megmondani magamnak hogy mit tegyek!
2015. aug. 22. 18:19
7/16 A kérdező kommentje:
Akkor látom valamilyen szinten hasonló cipőben járunk :(
2015. aug. 22. 18:20
8/16 anonim válasza:
viszonzatlan szerelemben is voltam,de azt is túléltem ..aztán már tök mindegy mi van velem
9/16 A kérdező kommentje:
Szóval valaki tudna segíteni nekem???
2015. aug. 22. 18:22
10/16 anonim válasza:
költözz ki külfödre ,ismerkedj más emberekkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!