Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (lent)
Fiam, velem 6 éve van ez :) Hiába ismerkedtem azóta 100 lánnyal, hiába lett volna esély kapcsolatra akár 25-el is közülük, egyszerűen nem ment. Nem tudom Őt elfelejteni. És nem vagyok az a fajta, aki ''lesz ami lesz'' alapon belemenne egy olyan kapcsolatba, ahol nem érez semmit a másik lány után. És mielőtt valami nagyokos nekem esne, nem arról van szó, hogy egy lányt látok naponta a folyosón és tetszik. Szinte legjobb barátok vagyunk, jobban ismerem őt, mint bárki az osztályomból, többször segítettük ki egymást nehéz lelki és fizikai helyzetekben is, mint ahányszor meg lehetne számolni. Sajnos én megtaláltam az igazit, de ő nem :) Ez ilyen egyszerű. Életemben egyszer voltam szerelmes, de azzal is mellélőttem. De az öngyilkosság nem megoldás, találni kell valami elfoglaltságot, ami egy kicsit eltereli róla a figyelmedet. Ha a felejtés nem megy, meg kell tanulnod vele együtt élni. Rohadt nehéz lesz, de az ilyen fajta érzelmi megrázkódtatásnak van előnye is. Engem ez a dolog annyira erőssé tett, hogy azóta SEMMILYEN helyzet nem tud megviselni. Történhet akármi, hideg vérrel tűröm és nyugodt tudok maradni. Hat éve ez az egyetlen dolog, ami a végsőkig le tud gyengíteni, akárhányszor szembesülök vele. Sok sikert barátom :)
17/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!