Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is resze a tovabblepesnek?
Nagyon szeretem o tudja, de soha nem szeretett viszont, sokszor meg is bantott. Mar nem latom, mert elballagtunk es kilencedikes leszek. Mindenki mondta nem hozzam illik, de minden ellenere imadom. 2 es fel honap keves. Kevessebbet, de meg mindig sokat gondolok ra. Es az is a resze, hogy neha valami visszahuz es ujra sirok miatta?
Bocsi az ekezetekert.
hiába dobod ki a dolgokat ami rá emlékeztet attól még nem fogod elfelejteni . ( nem segít, megpróbáltam én is, szóval tapasztalat)
továbblépés: 1. változtass magaddal kapcsolatban valamit ( ez a fiúknál edzést takar)
2.nyiss, és ismerkedj, légy társasági arc, nevess.
3. menj randizni ( bármennyire is nem akarsz mert még nem vagy túl rajta)
4. tereld el a figyelmed, kösd le valamivel.
5. járj el otthonról
6. ha még mindig eszedbe jut akkor gondolj arra mindig hogy megbántott , visszautasított, és találsz egy jobbat aki szeretni fog és nem érdemel meg.
jézus, mintha magamat olvasnám xddd
én konkrétan éjszakákat bőgtem, maxon hallgattam a zenét és telezabáltam magam csokival. nem mondanám, hogy sokat segített, de hosszútávon már kifáradtam, és inkább elengedtem a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!